Το μήλο έπεσε κάτω από τη μηλιά!

Ο Τζόρνταν Λάρσον ενηλικιώθηκε μόλις πριν από ένα μήνα, αλλά βαδίζει ήδη στα χνάρια του πατέρα του

Η ιστορία επαναλαμβάνεται 23 χρόνια μετά! Οι άνθρωποι της Χέλσινγκμποργκ βλέπουν να διαδραματίζεται το ίδιο σκηνικό μπροστά στα μάτια τους και μάλιστα από ένα παίκτη… φτυστός ο πατέρας του!

Για να καταλάβετε τι εννοούμε διαβάστε: Το 1992 ο Χένρικ Λάρσεν αφήνει την ερασιτεχνική Χόκαμποργκ  για τη μεγάλη ομάδα της πόλης του, την Χέλσινγκμποργκ. Μέσα σε ένα χρόνο προλαβαίνει και βάζει 50 γκολ (!) και φυσικά παίρνει αμέσως μεταγραφή (στα 22 του) για τη Φέγενοορντ που εκείνη την εποχή βρισκόταν στα καλά της και κόντραρε στα ίσια Άγιαξ και Αϊντχόφεν. Η συνέχεια είναι λίγο-πολύ γνωστή. Ο Λάρσεν θα κάνει μεγάλη καριέρα και θα την ολοκληρώσει μπαίνοντας στη λίστα με τους κορυφαίους Σουηδούς επιθετικούς όλων των εποχών!

Πριν από ένα χρόνο, λοιπόν, την ίδια διαδρομή έκανε και ο γιός του Χένρικ Λάρσεν, ο Τζόρνταν και μάλιστα σε πιο μικρή ηλικία (στα 17). Σήμερα, ένα χρόνο αργότερα, αρχίζει και ομοιάζει επικίνδυνα με τον πατέρα του. Πέραν του ότι είναι ίδιοι εμφανισιακά, πλέον αρχίζει και η «ερωτική» σχέση του μικρού με τα αντίπαλα δίχτυα. Με τρία γκολ στα τελευταία τέσσερα ματς της Χέλσινγκμποργκ (τα δύο μαζεμένα κόντρα στην ΑΙΚ) αποτελεί τα θέμα συζήτησης στην πόλη και άπαντες περιμένουν το ξεπέταγμά του. Υπομονή καμιά… 20αριά χρόνια για να δούμε αν θα ξεπεράσει τον μπαμπά!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα