Ουσλού: «Ποτέ δεν διαμαρτυρηθήκαμε!»

Διογκωμένο από τα Μέσα είναι τελικά το θέμα που αφορά τη στάση της Φενέρμπαχτσε απέναντι στην UEFA αναφορικά με την απόφαση του Πλατινί να επιτρέψει –μέχρι νεωτέρας- τη συμμετοχή του Ολυμπιακού στο Champions League.

Το στέλεχος της διοίκησης των Κωνσταντινουπολιτών ξεκαθάρισε με τοποθέτησή του στο gazzetta.gr πως ουδέποτε υπήρξε επιστολή διαμαρτυρίας της Φενέρ προς την UEFA για τα δύο μέτρα και τα δύο σταθμά στην υπόθεση του Ολυμπιακού.

Το θέμα προφανώς υποκινήθηκε από τούρκικα Μέσα, αλλά και από αντιδράσεις των οπαδών της Φενέρ στο διαδίκτυο και ενδεχομένως να παρέσυρε και ελληνικά Μέσα που έγραψαν ότι υπήρξε επιστολή από την πλευρά των Τούρκων.

Θυμίζουμε πως η υπόθεση δεν είναι 100% ίδια, καθώς όταν η UEFA είχε τιμωρήσει για ένα έτος τη Φενέρ πριν την οριστική δικαστική απόφαση, το είχε κάνει στηριζόμενη στην Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Τουρκίας που είχε κρίνει και αυτή ένοχη τη Φενέρμπαχτσε, σε αντίθεση με την ΕΠΟ που δεν πήρε αντίστοιχη απόφαση για τον Αστέρα Τρίπολης ή τον Ολυμπιακό.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα