Προσεχώς ανακοινώσεις

Καλή δουλειά φαίνεται να έκανε στη Γαλλία ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου, Πιέρ Ισά, καθώς όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν στο ότι ο Ολυμπιακός βρίσκεται πολύ κοντά στην ολοκλήρωση συγκεκριμένων μεταγραφών και μάλιστα οι ανακοινώσεις δεν θα αργήσουν να έρθουν.

Πρώτο όνομα που έρχεται στο μυαλό είναι αυτό του Γιοάν Μολό της Νανσί. Ο 24χρονος είναι δεδομένο ότι δεν θέλει να συνεχίσει στη δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας και πιέζει με κάθε τρόπο ώστε να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. Τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι η πρόταση των «ερυθρολεύκων στη Νανσί αγγίζει τα 2 εκατ. ευρώ και στον παίκτη περί τις 700.000 ευρώ. Από την πλευρά του ο γαλλικός σύλλογος ζητά ένα ποσό στα 3 εκατ. ευρώ και υπάρχει η αίσθηση ότι η χρυσή τομή θα βρεθεί κάπου στη μέση.

Την ίδια ώρα οι Ολλανδοί αναφέρουν ότι ο Άγιαξ έχει δώσει τη συγκατάθεσή του ώστε ο Εγιόνγκ Ενό να διαπραγματευτεί με τον Ολυμπιακό. Ο 27χρονος είναι αμυντικός χαφ και δεν αποκλείεται να πρόκειται για το όνομα του οποίου έλεγαν από τη διοίκηση των «ερυθρολεύκων» ότι δεν έχει ακουστεί στα ΜΜΕ.

Μένει να φανεί τελικά αν όντως ο Ισά ήρθε με ευχάριστα νέα από τη Γαλλία και αν θα υπάρξουν ανακοινώσεις όπως διαρρέεται από κάθε πλευρά. Αξίζει να σημειωθεί πως ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου βρίσκεται από το μεσημέρι της Τρίτης βρίσκεται στα γραφεία στην πλατεία Αλεξάνδρας.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα