Επιβεβαίωσε ο Ντι Νατάλε για Μίλαν

Τις φήμες που ήθελαν τη Μίλαν να ενδιαφέρεται για την απόκτησή του επιβεβαίωσε ο Αντόνιο Ντι Νατάλε, ο οποίος αφού ευχαρίστησε τη διοίκηση των Μιλανέζων, αποκάλυψε για ποιο λόγο πήρε την απόφαση να παραμείνει στο Ούντινε, κλείνοντας έτσι την καριέρα του στο Φρίουλι.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον προπονητή της Μίλαν, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, και τον αντιπρόεδρο του συλλόγου, Αντριάνο Γκαλιάνι, για την πρόταση», ανέφερε αρχικά ο Ιταλός επιθετικός και πρόσθεσε:

«Για να είμαι ειλικρινής, δεν ήταν η μόνη ομάδα που έκανε πρόταση στον μάνατζέρ μου, αλλά εκείνο που θέλω είναι να τελειώσει την καριέρα μου στην Ουντινέζε».

Καταλήγοντας, ο 35χρονος που επέκτεινε το συμβόλαιό του μέχρι το 2015 υπογράμμισε: «Τώρα όλοι είμαστε χαρούμενοι. Η διοίκηση, οι οπαδοί και εγώ».

Όσον αφορά το ενδεχόμενο να παίξει στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, τόνισε: «Η δυνατότητα να παίξει στο Μαρακανά σου δίνεται μια φορά στη ζωή σου, θα κάνω ότι περνάει από μένα για να καταφέρω να ζήσω αυτή τη φανταστική εμπειρία. Ωστόσο, όλα κρίνονται από τον Τσεζάρε Πραντέλι, ο οποίος θα περιμένει από εμένα να έχω μια καλή σεζόν με την Ουντινέζε».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα