Στόματα ερμητικά κλειστά

Την ίδια ώρα που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη το σίριαλ με τους Αλγερινούς, Τζιμπούρ και Αμπντούν, στον Ολυμπιακό προσπαθούν να «τρέξουν» το μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας ώστε να ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις που έχει μεταφέρει στη διοίκηση ο Μίτσελ.

Οι στόχοι δεν έχουν αλλάξει αφού τα «θέλω» της ενίσχυσης εντοπίζονται στη θέση του αμυντικού χαφ, του αριστερού εξτρέμ αλλά και στην επίθεση. Η παρουσία του Τσόρι Ντομίνγκες έχει θέσει σε δεύτερη μοίρα την απόκτηση του οργανωτή, αφού ο Αργεντινός δείχνει ότι μπορεί να σταθεί σε αυτό το ρόλο.

Ονόματα για αυτές τις θέσεις ακούγονται καθημερινά αλλά σύμφωνα με τα σημερινά δεδομένα, ο Ολυμπιακός μάλλον ετοιμάζει κινήσεις που δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας. Για τη θέση του αμυντικού χαφ όπως πληροφορούν από την ΠΑΕ, γίνονται διεργασίες για ποδοσφαιριστή που δεν έχει μαθευτεί στον Τύπο ενώ για τον Μολό που είναι ο εκλεκτός της αριστερής πτέρυγας, οι οικονομικές δυσκολίες μοιάζουν αξεπέραστες και μόνο με υπέρβαση θα προχωρήσει. Ήδη, και για αυτή τη θέση ο Πιέρ Ισά βρίσκεται στη Γαλλία ώστε να βρει τον «εκλεκτό».

Όσο για τον αντικαταστάτη του Τζιμπούρ, η απόκτηση τού Ελμάντερ από τη Γαλατασαράι είναι μια εφικτή περίπτωση, αλλά η διοίκηση ψάχνει το «κάτι καλύτερο», πάντα όμως σε χαμηλούς τόνους για τη διευκόλυνση των διαπραγματεύσεων.

Πρόθεση των διοικούντων σε κάθε περίπτωση είναι να ολοκληρωθούν άμεσα τα ζητήματα και μάλιστα μέσα στην εβδομάδα να υπάρξουν και ανακοινώσεις.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα