Χεράρδο Μαρτίνο προ των πυλών

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στη Βαρκελώνη αναφορικά με το διάδοχο του Τίτο Βιλανόβα στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου. Αυτή η βιασύνη άλλωστε είναι εύλογη αφού βρισκόμαστε προς τα τέλη Ιουλίου και η προετοιμασία των πρωταθλητών Ισπανίας είναι σε πλήρη εξέλιξη.

Για οικονομικούς λόγους (ρήτρα στα συμβόλαια που δεσμεύονται) οι περιπτώσεις του Αντρέ Βίλας Μπόας και Λουίς Ενρίκε δεν πρόκειται να προχωρήσουν και για αυτό το λόγο, φαβορί γίνεται ο προπονητής της Νιούελς Ολντ Μπόις, Τάτα Χεράρδο Μαρτίνο για τον οποίο μεσοβδόμαδα εκφράστηκε με άκρως κολακευτικά λόγια ο Λίονελ Μέσι.

«Μου αρέσει ο Μαρτίνο, είναι ένας σπουδαίος προπονητής και πήρε το πρωτάθλημα Αργεντινής με την Νιούελς. Πιστεύω ότι η ομάδα έπαιξε πολύ καλά και όλοι τον σεβόμαστε», τόνισε ο Αργεντινός σούπερ σταρ, δίνοντας το έμμεσο «ok» για την πραγματοποίηση της πρόσληψης.

Για αυτό τον λόγο θα υπάρξει επικοινωνία του Άντονι Θουμπιθαρέτα με τον Αργεντινό προπονητή της Νιούελς Ολντ Μπόις για να διαπιστωθεί αν υπάρχει κοινή επιθυμία των δύο πλευρών.

Οι Καταλανοί ελπίζουν να έρθουν σε συμφωνία μαζί του μέχρι αύριο και να τον ανακοινώσουν για να πιάσει άμεσα δουλειά.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα