Το τελευταίο κομμάτι του παζλ

 

Ο περιβόητος αμυντικός-ογκόλιθος,  ο ποδοσφαιριστής που θα είναι βασικός και θα αναγκάζει Ταυλαρίδη και Κουτρουμπή να μάχονται για την άλλη θέση, είναι ο παίκτης που θέλουν και ψάχνουν στον Παναθηναϊκό.

Το «μπάτζετ» τον πρασίνων ίσως και να ξεπερνά τις 700.000 ευρώ, παρά το ότι ήδη δόθηκαν πολλά για τον Εσιέν. Υπάρχει πρόθεση να γίνει μία ακόμη υπέρβαση, καθώς ο Αλαφούζος πιστεύει  πως υπάρχουν προοπτικές για κάτι πολύ καλό του χρόνου σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Αυτός ο «ογκόλιθος» αναζητείται παντού , είτε στην Ευρώπη, είτε στη Λατινική Αμερική. Η αναζήτηση περιορίζεται, ωστόσο, σε ποδοσφαιριστές με εμπειρία κι αν γίνεται με γεμάτες σεζόν, αφού ο φετινός ΠΑΟ προορίζεται για φουλ χρονιά και σε Κύπελλο και σε Ευρώπη. Επίσης, προτεραιότητα αποτελεί αμυντικός με εμπειρία πρωταθλητισμού.

Αν οι πράσινοι βρουν αθλητή με απαιτήσεις κοντά στις 900.000 ευρώ ίσως μπουν  σε διαδικασία διαπραγμάτευσης, αλλά από 1.000.000 και πάνω δεν έχουν σκοπό να μπουν σε κάποια διαδικασία, αφού υπάρχει σαφέστατο ταβάνι.

Κατά τα λοιπά, μεταγραφές ίσως γίνουν δύο ή τρεις ακόμη, αλλά δεν υπάρχει διάθεση να ξοδευτούν πολλά χρήματα, εκτός αν πωληθεί ο Καρέλης με περισσότερα από 4.000.000 ευρώ, όπου θα υπάρξει άμεση αντικατάστασή του με ισάξιο ποδοσφαιριστή.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα