Της αμύνης τα παιδιά!

Θόρυβος γύρω από τον Κυριάκο Παπαδόπουλο. Η Λεβερκούζεν έμεινε απόλυτα ικανοποιημένη από την παρουσία του και θέλει να τον κάνει δικό της. Προσφάτως, η Βόλφσμπουργκ του Champions League εκδήλωσε ενδιαφέρον για τον Παπασταθόπουλο.

Στην Ιταλία ο Βαγγέλης Μόρας τείνει να γίνει δικό τους παιδί με τις συνεχείς παρουσίες στο Καμπιονάτο, ενώ ο Κώστας Μανωλάς αναδείχθηκε εκ των κορυφαίων αμυντικών του φετινού πρωταθλήματος. Δεν είναι κακό να πούμε πως οι Έλληνες αμυντικοί αρχίζουν και δημιουργούν μία δική τους… «σχολή».

Φαίνεται πως ταιριάζει στο σύγχρονο Έλληνα! Τα τελευταία χρόνια, βγάζουμε διαρκώς παίκτες με άριστο αμυντικό ένστικτο, δύναμη και πάθος, που όταν φεύγουν νωρίς και πηγαίνουν σε πρωταθλήματα ανώτερης ποιότητας, γίνονται ακόμη καλύτεροι! Δεν είναι μόνοι οι τέσσερις που προαναφέραμε. Αμυντικός θεωρείται επίσης και ο Βασίλης Τοροσίδης, άσχετα αν παίζει στα πλάγια και πατάει μέχρι και αντίπαλη περιοχή, ενώ αμυντικό χαφ είναι και ο Σάμαρης, που επίσης έχει επιθετικές αρετές (μέχρι και σε Μουντιάλ σκόραρε). Έφερε στο σκοράρισμα έχουν και οι Μόρας, Κυριάκος και Μανωλάς, ενώ δεν έχουν λείψει τα γκολ και από τον Σωκράτη.

Στο επόμενο Champions League, λοιπόν, ενδέχεται να δούμε τους εξής Έλληνες: Μανωλάς, Τοροσίδης, Χολέμπας, Σάμαρης, Κυριάκος Παπαδόπουλος (αν περάσει η Λεβερκούζεν στους ομίλους) και Σωκράτης Παπασταθόπουλος (αν μετακομίσει στη Βόλφσμπουργκ)!

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα