Τρέμουν το «ναυάγιο»

«Συναγερμός» ήχησε στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξαιτίας των δημοσιευμάτων από την Αγγλία που ήθελαν τη Σάντερλαντ να αποσύρεται από την υπόθεση του Χάρη Μαυρία, αφού έχει θέσει άλλες μεταγραφικές προτεραιότητες σε σχέση με τον Έλληνα εξτρέμ.

Η απόκτηση του Τζιακερίνι αλλά και η εξαιρετική παρουσία του Κάρλσον στο αριστερό άκρο της επίθεσης έβαλαν όπως φαίνεται σε δεύτερες σκέψεις τους διοικούντες της Σάντερλαντ. Αν ισχύουν οι ισχυρισμοί των δημοσιευμάτων, τότε το «τριφύλλι» βρίσκεται σε μια πραγματικά δύσκολη θέση αφού τα 3 εκατ. ευρώ που θα έμπαιναν στα ταμεία θα αποτελούσαν πολύ μεγάλη οικονομική ανάσα.

Από την πλευρά της η ΠΑΕ είναι καθησυχαστική καθώς δεν έχουν λάβει κάποια ειδοποίηση ότι έχουν αλλάξει τα δεδομένα της υπόθεσης. Την ίδια ώρα, τόσο οι διοικούντες όσο και ο μάνατζερ του ταλαντούχου μεσοεπιθετικού, τονίζουν ότι ο παίκτης θα μεταβεί μέχρι την Τετάρτη στην Αγγλία, για να περάσει τις σχετικές εξετάσεις όπως είναι προγραμματισμένο.

Στην παρούσα φάση στο τριφύλλι δεν δείχνουν να ανησυχούν στην παρούσα φάση και υποστηρίζουν: «Βρισκόμαστε στην ίδια ακριβώς φάση που βρισκόμασταν. Εκκρεμούν οι ιατρικές εξετάσεις του Χάρη για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Αν υπήρχε κάτι άλλο λογικά θα το ξέραμε. Σε κάθε περίπτωση ο Παναθηναϊκός ότι έχει να κάνει για την υπόθεση αυτή, το έκανε…».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα