«Μαύρο» από Καρίγιο για Ελλάδα και Ολυμπιακό!

Δεν υπάρχει πρόταση 10 εκατομμυρίων ευρώ για τον Καρίγιο και δεν παραχωρείται ο παίκτης σε ένα υποβαθμισμένο πρωτάθλημα, όπως είναι το ελληνικό!

Η διοίκηση της Εστουντιάντες δεν είναι διατεθειμένη να παραχωρήσει τον Γουίδο Καρίγιο στον Ολυμπιακό, όπως αποκάλυψε στέλεχος του αργεντίνικου συλλόγου στα τοπικά ΜΜΕ. Ο ίδιος παράγοντας διέψευσε ότι υπάρχει πρόταση 10 εκατομμυρίων ευρώ από την ελληνική ομάδα, επιβεβαίωσε ωστόσο, πως έχουν προσφορά από τον Ολυμπιακό, όμως είναι σαφώς χαμηλότερη από το ποσό που ακούγεται.

Η τοποθέτησή του μάλιστα, ήταν άκρως αρνητική για τις ελληνικές ομάδες, καθώς είπε πως από την εμπειρία που έχει αποκομίσει, οι Έλληνες καταλήγουν να μην τους πληρώνουν!

Ο Καρίγιο προορίζεται για μεγαλύτερο πρωτάθλημα, προκειμένου η διοίκηση της Εστουνιάντες να ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας και συνεργασίας με ομάδες αξιόπιστες και πρόθυμες να δαπανήσουν μεγάλα ποσά. Για τους λόγους αυτούς, η περίπτωση του Αργεντινού δείχνει να απομακρύνεται για τον Ολυμπιακός, παρ’ ότι δεν έχει «κλείσει» οριστικά το θέμα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα