Υψηλές «πράσινες» προσδοκίες!

 

Δεν έχει προηγούμενο αυτό που συμβαίνει στον Παναθηναϊκό που και άλλες χρονιές έχει φέρει παγκόσμια ονόματα στη Λεωφόρο και στο ΟΑΚΑ, αλλά πρώτη φορά δείχνει να συνδυάζει ουσία και εντυπώσεις και μάλιστα τόσο νωρίς σε χρόνο προγραμματισμό

Η αρχή έγινε με τον Καλτσά, για να ακολουθήσουν με σχετικά συνοπτικές διαδικασίες οι ελεύσεις των Λουντ και Βέμερ, αλλά και του Εσιέν που δεν πρόλαβε καν να γίνει σίριαλ και αποδείχθηκε πως ο ΠΑΟ τον είχε προσεγγίσει σωστά από την πρώτη στιγμή.

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού βλέπει μία υπέρβαση και μία διάθεση για διεκδικήσει κάθε πιθανού στόχου σε Ελλάδα και Ευρώπη έχει πραγματικά εντυπωσιαστεί και υπό αυτή την άποψη δίνει δεικτικός στην αξιοπρόσεκτη (για τα ελληνικά δεδομένα) πίστη του στον Γιάννη Αναστασίου, προφανώς εκτιμώντας το τι έχει καταφέρει ο ανανεωμένος Παναθηναϊκός τα δύο τελευταία χρόνια.

Με τις μεγάλες εκπτώσεις στα διαρκείας, η «πράσινη» διοίκηση εκτιμά ότι θα φύγουν όσο κομμάτια βγουν προς διάθεση και μάλιστα στο χρόνο ρεκόρ. Τα εισιτήρια ξεκινούν από 90 ευρώ στα πέταλα και στα κόρνερ.

Όσον αφορά τον Εσιέν, αυτός αναμένεται τις επόμενες ώρες στην Ελλάδα και το «Ελευθέριος Βενιζέλος» αναμένεται να ζήσει μεγάλες στιγμές.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα