Ο Τάκης Γκώνιας θέλει να αγοράσει τον Λεβαδειακό!

Ραγδαίες εξελίξεις λαμβάνουν χώρα στην ομάδα του Λεβαδειακού, μετά την επιβεβαιωμένη πληροφορία περί της πρόθεσης του Τάκη Γκώνια να εμπλακεί στα διοικητικά του συλλόγου της Βοιωτίας.

Ο άλλοτε διεθνής ποδοσφαιριστής φέρεται να έχει εκδηλώσει την επιθυμία να εξαγοράσει το πακέτο των μετοχών της «πράσινης» ΠΑΕ. Σύμφωνα με πληροφορίες, περιβάλλεται από ομάδα επενδυτών, οι οποίοι επιθυμούν να εμπλακούν στο ελληνικό ποδόσφαιρο, διακρίνοντας προοπτικές για το μέλλον.

Η εμπλοκή του μεγαλομετόχου των Βοιωτών, Γιάννη Κομπότη, στην υπόθεση που ελέγχεται από την ελληνική Δικαιοσύνη περί σύστασης εγκληματικής οργάνωσης και οι περιοριστικοί όροι που του επιβλήθηκαν από τον ειδικό ανακριτή και τον εισαγγελέα, βάσει των οποίων δεν δύναται να ασχολείται με το άθλημα, σίγουρα δεν είναι άσχετα με τις εξελίξεις.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το αμέσως επόμενο διάστημα αναμένεται να υπάρξει συνάντηση του Τάκη Γκώνια με τον Γιάννη Κομπότη, προκειμένου να συζητήσουν. Ο Γκώνιας κατάγεται από τη Λιβαδειά, έχει αγωνιστεί για πολλά χρόνια στον Λεβαδειακό και δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην πόλη της Βοιωτίας.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα