Γκρίνια στο ΠΑΣΟΚ για το «όχι» Κουκουλόπουλου στο άρθρο 81

Πολλές συζητήσεις στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ προκάλεσε το «όχι» του Πάρι Κουκουλόπουλου στο άρθρο 81 του πολυνομοσχεδίου, που αφορά τη δημοτική αστυνομία. Μάλιστα, ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, είπε πως «υπάρχει θέμα».

Μιλώντας στον τ/σ Mega, ο κ. Κωνσταντινόπουλος ανέφερε ότι θα ήταν προτιμότερο ο κ. Κουκουλόπουλος να έχει εκφράσει τη διαφωνία του και να μην είναι κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος. «Ο Πάρις Κουκουλόπουλος θα δώσει κάποιες εξηγήσεις, θα συζητήσει με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και θα ληφθούν οι αποφάσεις» σημείωσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

Ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος επισήμανε ακόμυη ότι υπάρχει ζήτημα με την ψήφο του κ. Κουκουλόπουλου ακριβώς επειδή είναι κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος και οι κινήσεις του στέλνουν κάποια μηνύματα στους βουλευτές του Κινήματος και στους πολίτες. «Οταν κάποιος είναι κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος καλό είναι να έχει ξεκαθαρίσει τα θέματα από την αρχή. Αυτό είναι πιο έντιμο, γιατί εκφράζει τη γραμμή της παράταξης. Αν διαφωνείς…», είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα