Αποφασίζει για… ΑΕΚ ο Κρισλάν

Την απόφασή του για τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του αναμένεται να ανακοινώσει τις επόμενες ώρες ο Βραζιλιάνος Κρισλάν.

Ανάμεσα στις υποψήφιες ομάδες βρίσκεται και η ΑΕΚ, παρ’ ότι τις τελευταίες ημέρες δεν εκφράζεται αισιοδοξία για θετική έκβαση της μεταγραφής από πλευράς των «κιτρινόμαυρων».

Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής έχει προτάσεις από αρκετές ομάδες εκτός της Ένωσης, μεταξύ των οποίων βρίσκονται η Σάντος και η Μπράγκα. Ο εκπρόσωπός του μίλησε στα βραζιλιάνικα ΜΜΕ λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Έχουμε πέντε προτάσεις μέχρι στιγμής. Δύο από τη Βραζιλία και τρεις από άλλες χώρες. Θα έχω συνάντηση την Πέμπτη για να τις εξετάσουμε. Θα συζητήσουμε με τον συνεργάτη μου, Σέζαρ Γκερέιρο και θα δούμε τι είναι καλύτερο. Και το καλύτερο δεν σημαίνει μόνο από οικονομικής πλευράς. Θα πρέπει να λάβουμε σοβαρά το μέγεθος και τη δομή των ενδιαφερόμενων συλλόγων.

Δεν μπορώ να πω ποιος είναι πιο κοντά στην απόκτηση του Κρισλάν. Μόνο μετά την συνάντηση της Πέμπτης θα μπορώ να πω με σιγουριά. Όλες οι προτάσεις είναι καλές και όλες έχουν τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα τους».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα