Βήμα παραμονής ο Πανιώνιος, 3-0 το Αγρίνιο

Δυσκολότερα από ότι δείχνει το τελικό σκορ, ο Πανιώνιος υπέταξε 3-0 τον Παναιτωλικό στο παιχνίδι της Νέας Σμύρνης για την 30η αγωνιστική της Super League Οι «κυανέρυθροι» με αυτό το τρίποντο στην ουσία έκαναν σημαντικό βήμα για την παραμονή τους στην κατηγορία, ενώ ο σύλλογος του Αγρινίου έχασε έδαφος στην προσπάθεια εισόδου στα play off για την Ευρώπη.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος, έχασαν ευκαιρίες, αλλά δεν σκόραραν κι έτσι όταν έμειναν πίσω στο σκορ στο 48’ μετά από το γκολ του Κολοβού – από καθαρό οφσάιντ- έπρεπε να διαχειριστούν εκτός από το αποτέλεσμα και την τσακισμένη ψυχολογία. Δεν τα κατάφεραν και όταν έγινε το 2-0 στο 71’ από τον Γιάννου στην ουσία τελείωσε το ματς. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε πάλι ο Κολοβός στο 84’.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Παπαδόπουλος, Αργυρόπουλος, Τασουλής, Μητρόπουλος, Οικονόμου, Φούντας, Χατζηϊσαΐας, Κόρμπος, Κολοβός, Μπουμάλ (86’ Καθάριος), Μπακασέτας (66’ Γιάννου).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Ράφαελ, Μπεχαράνο, Κούσας, Μαλεζάς, Κέβιν (63’ Ρουσκουγιέδα), Λαζάρ, Φωτάκης (73’ Θεοδωρίδης), Μαρτίνες, Κάπελ, Βιγιαφάνιες, Μορένο (73’ Άλβες).

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα