«Άδειασε» τον Αλ. Μητρόπουλο το Μέγαρο Μαξίμου

Στις αντιδράσεις που προκάλεσε η αναφορά του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Α. Μητρόπουλου ότι η παράταση της δανειακής σύμβασης είναι ανυπόγραφη, απαντούν “κύκλοι” του Μαξίμου.

“Η κυβέρνηση θα φέρει στη Βουλή για συζήτηση την παράταση της δανειακής σύμβασης που υπέγραψε ο Υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης΄ τονίζουν οι κυβερνητικές πηγές και προσθέτουν:

“Εκεί θα καταδειχθεί ότι καμία δέσμευση δεν υπάρχει και απλά δίνεται ο χρόνος για την ολοκλήρωση της διαπραγμάτευσης που βρίσκεται σε εξέλιξη. Μια συμφωνία που ακύρωσε το email Χαρδούβελη θέτοντας μια εθνική μεταρρυθμιστική ατζέντα”.

Νωρίτερα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Μητρόπουλος υποστήριξε πως  «η συμφωνία στο Eurogroup είναι ανυπόγραφη και δεν κυρώθηκε από την Βουλή». Σημείωσε ότι προήδρευε στη Βουλή και είδε με τα μάτια του ότι το κείμενο δε φέρει υπογραφές. «Υπάρχει η συμφωνία της 20ής Φεβρουαρίου, υπογράφηκε το κοινό ανακοινωθέν. Αν δείτε και τις ανακοινώσεις της Μέρκελ και του Τσίπρα, αναφέρονται στην συμφωνία της 20ης Φεβρουαρίου κι όχι στην τετράμηνη παράταση», διευκρίνισε και υπογράμμισε, ότι η τετράμηνη παράταση δεν φέρει καμία υπογραφή.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα