«Γλυκιά» βράβευση από τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας

Ο ιδρυτής και ιδιοκτήτης των ζαχαροπλαστείων Plaisir, Α. Παπαοικονόμου, είναι ο εκλεκτός τον οποίο επέλεξαν οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας να τιμήσουν, στο πλαίσιο της διεξαγωγής του «XINIS EDUCATION FESTIVAL».

Συγκεκριμένα, η εβδομάδα 9-13 Μαρτίου ήταν αφιερωμένη στον Τομέα του Επισιτισμού, και αναφορικά με τη σχεδιαζόμενη βράβευση ο κ. Παπαοικονόμου ήταν το πρόσωπο που πληρούσε τα σχετικά κριτήρια επιλογής, που εν προκειμένω ήταν η μεγάλη πορεία του και η προσφορά του τόσο στον επισιτισμό, όσο και στην επιχειρηματικότητα.

Αναφερόμενος στη βράβευσή του ο ίδιος ο κ. Παπαοικονόμου δήλωσε τα εξής: «Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για εμένα αύτη η βράβευση από αυτά τα νέα παιδιά και είμαι πολύ χαρούμενος που μου δίνεται η δυνατότητα να τους δώσω την εμπειρία μου. Εύχομαι οι προσπάθειες και οι κόποι για τις σπουδές σας να ευδοκιμήσουν».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ διοργανώνει για 7η συνεχή χρονιά το μεγαλύτερο και πληρέστερο εκπαιδευτικό φεστιβάλ της Ευρώπης, το «XINIS EDUCATION FESTIVAL». Στο πλαίσιο του φεστιβάλ, πραγματοποιούνται περισσότερα από 140 εκπαιδευτικά σεμινάρια σε Αθήνα, Πειραιά, Γλυφάδα και Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα