Γκόμεζ: «Στο ποδόσφαιρο όλα είναι πιθανά…»

Για την εκπληκτική πορεία της ομάδας του στη διάρκεια του δεύτερου γύρου μίλησε ο ποδοσφαιριστής της Κέρκυρας, Μάθιου Γκόμες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον «Onsports.gr»:
«Σήμερα το πρωί, κοιτούσα για… πλάκα τη βαθμολογία στα δέκα τελευταία παιχνίδια. Είμαστε τρίτοι πίσω από Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό! Η ομάδα, λοιπόν, μπορεί να κάνει κάτι πραγματικά πολύ καλό. Τώρα θα φανεί αν μπορούμε να κοιτάξουμε προς τα επάνω ή αν θα συμβιβαστούμε με την παραμονή.

Στο ποδόσφαιρο όλα είναι πιθανά. Ο προπονητής μας τώρα μπορεί να δώσει χρόνο σε αρκετούς παίκτες, αλλά εμείς σε κάθε περίπτωση θα πάμε εκεί για να παίξουμε ποδόσφαιρο και θα δούμε τι θα γίνει. Σίγουρα, ο Ολυμπιακός θα παίξει πολύ δυνατά γιατί δεν θέλει να τον φτάσει ο Παναθηναϊκός και να χάσει το πρωτάθλημα. Οπότε δεν θα είναι εύκολο για εμάς.

Κάθε ποδοσφαιριστής θέλει να πάει όσο ψηλότερα γίνεται. Αυτό φυσικά ισχύει και για εμένα. Θέλω να πω κάτι που πρέπει να το μάθουν όλοι, για την ομάδα μου. Αυτή η Κέρκυρα, έχει ότι χρειάζεται ένας ποδοσφαιριστής. Καλό προπονητή, καλό πρόεδρο, σταθερή διοίκηση που δεν καθυστερεί τις πληρωμές, καλή ζωή. Όσο για εμένα, το καλοκαίρι θα είναι σημαντικό. Αν δεν κάνω το βήμα παραπάνω για μια από τις μεγάλες ομάδες της Ελλάδας, ίσως εξετάσω το ενδεχόμενο να υπογράψω ένα συμβόλαιο τριών ή τεσσάρων χρόνων με την Κέρκυρα. Αλλά αυτό θα το δούμε αργότερα.

Στενοχωρήθηκα για το πέναλτι που έχασα με τον ΟΦΗ, αλλά όχι πολύ. Έβαλε το γκολ ο Κόντος, οπότε πάλι καλά (σ.σ. γέλια). Βέβαια και το γκολ που πέτυχα με έκανε χαρούμενο, περισσότερο από άλλες φορές γιατί στις προπονήσεις δουλεύουμε αυτή τη φάση στα κόρνερ και είμαι χαρούμενος που βγήκε τέλεια και κατάφερα να βάλω το γκολ στον ΟΦΗ. Θέλω να πω πως αυτό το γκολ το αφιερώνω σε έναν άνθρωπο που είναι πολύ ιδιαίτερος για εμένα.

Ακόμα δεν έχω καταλάβει γιατί η Κέρκυρα αλλά κι άλλες ομάδες, θα πρέπει να παίζουν χωρίς κόσμο από τη στιγμή που δεν έκαναν κάτι παράνομο. Σε κάθε περίπτωση, άλλοι είναι οι αρμόδιοι και θα πρέπει να αποφασίσουν για το καλύτερο στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα