«Μπαλώνει» την άμυνα με Γκαλίτσιο, Εντζεγκουέλε!

Από την κάλυψη των αδυναμιών στην αμυντική γραμμή αναμένεται να ξεκινήσει η υλοποίηση του μεταγραφικού σχεδιασμού του Παναθηναϊκού για το καλοκαίρι, με τα ονόματα των Γουίλιαμ Εντζεγκουέλε και Γιώργος Γκαλίτσιος να βρίσκονται ψηλά στη λίστα.

Ο μεν πρώτος δεσμεύεται με συμβόλαιο στον Παναιτωλικό, ωστόσο οι «πράσινοι» θεωρούν πως η διοίκηση του αγρινιώτικου συλλόγου δεν θα προβάλει υπέρογκες απαιτήσεις και πως είναι εφικτή η μετακίνηση του Γάλλου στόπερ στο Κορωπί. Ο Εντζεγκουέλε έχει ενημερωθεί για το ενδιαφέρον του «τριφυλλιού» και έχει εκφράσει στο περιβάλλον του την επιθυμία να κάνει το άλμα στην καριέρα του, ωστόσο έχει και άλλες προτάσεις στη διάθεσή του, γεγονός που αυξάνει το επίπεδο δυσκολίας για την επίτευξη της μεταγραφής.

Ο Γιώργος Γκαλίτσιος μένει ελεύθερος από τη Λόκερεν, έχει ήδη έρθει σε επαφή με τον Λεωνίδα Βόκολο, ο οποίος έχει αναλάβει την υπόθεσή του, αλλά προτεραιότητά του παραμένει το εξωτερικό. Στον Παναθηναϊκό πιστεύουν ότι θα πείσουν τον Έλληνα δεξιό μπακ και πως θα έρθουν σε συμφωνία μαζί του, παρά τις δυσκολίες που έχουν εμφανιστεί.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα