Πράσινη -ολική- κυριαρχία!

Ο Παναθηναϊκός έβαλε στα σχοινιά τον Ολυμπιακό στο β’ ημίχρονο και επικράτησε δίκαια του Ολυμπιακού με 2-1 στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, σε ένα σκορ που θα μπορούσε να είναι και ευρύτερο. Μαζουάκου (αυτ. 49’) και Πέτριτς στο 78’ τα γκολ των «πρασίνων», μείωσε στο 97’ ο Τσόρι.

Ο αγώνας

Μετά από ένα πρώτο ημίχρονο που θα ξεχαστεί πολύ γρήγορα, στο β’ ο Παναθηναϊκός μπήκε πολύ πιο δυνατά. Αν και την πρώτη καλή στιγμή την είχε ο Ντουρμάζ στο 47’, οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν με αυτογκόλ του Μαζουάκου μετά από γύρισμα του Καρέλη, καθώς ο Γάλλος έδιωξε άτσαλα την μπάλα.

Ο Παναθηναϊκός συνέχισε να χάνει ευκαιρίες και τελικά διπλασίασε τα τέρματά του στο 78’ μετά από τραγικό λάθος στην άμυνα του Ολυμπιακού. Ο Κροάτης με δυνατό βολέ ουσιαστικά «κλείδωσε» τη νίκη της ομάδας του και παράλληλα με το 2-0 έδινε πλεονέκτημα στο «τριφύλλι» σε οποιαδήποτε ισοβαθμία με τους «ερυθρόλευκους».

Ωστόσο, η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου δεν κράτησε το «μηδέν», αφού στο 97’ ο Τσόρι Ντομίνγκες με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Παναθηναϊκός (Αναστασίου): Στιλ, Τριανταφυλλόπουλος, Νάνο, Ταυλαρίδης, Σίλντενφελντ, Λαγός (76’ Μέντες), Πράνιτς, Ζέκα, Πέτριτς (90’ Κλωναρίδης), Καρέλης (61’ Ατζαγκούν), Μπεργκ.

Ολυμπιακός (Περέιρα): Ρομπέρτο, Μαζουακού, Σαντάνα, Σιόβας, Ελαμπντελαουΐ, Μανιάτης, Μιλιβόγεβιτς, Ντουρμάζ (86’ Αφελάι), Ντοσεβί (74’ Ντομίνγκες), Φορτούνης (65’ Χάρα), Μήτρογλου.

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος. Βοηθοί: Γρεβένης, Φραγκιαδάκης. 4ος: Βοσκάκης.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα