Άλλο ένα «κορμί» που άφησε ο George Clooney

Είναι επίσημο. Ο George Clooney είναι ξανά ελεύθερος και διαθέσιμος. Η φήμη που ακουγόταν εδώ και καιρό, ότι χώρισε από τη Stacy Keibler, επιβεβαιώθηκε. Ο χωρισμός του George Clooney από τη Stacy Keibler έγινε πρωτοσέλιδο σε όλο τον κόσμο.

Όλοι σχολίασαν πως ο αμετανόητος εργένης George δεν άντεξε τα δεσμά της ξανθιάς καλλονής και έβαλε πλώρη για νέες κατακτήσεις. Όπως προαναφέρθηκε, εδώ και μήνες ακουγόταν ότι το ζευγάρι χωρίζει. Και όντως, άτομα από το περιβάλλον τους επιβεβαιώνουν ότι η σχέση τους δεν ήταν και στα καλύτερά της τους τελευταίους μήνες.

«Η σχέση τους σταδιακά κατέρρεε. Η Stacy καταλάβαινε πως ο George δεν ήταν ο άνθρωπος που θα κατέληγε. Οι δυο τους συζητούσαν για αρκετές εβδομάδες και ο χωρισμός τους δεν ήταν μονόπλευρη απόφαση. Κανείς δεν παράτησε κανέναν. Και οι δυο τους συζήτησαν και κατέληξαν ότι είναι καλύτερο να χωρίσουν», είπε πηγή στο US Magazine.

Εμείς υποκλινόμαστε στην πρώην μαζορέτα του NFL και αφιερώνουμε το άρθρο σε μια από τις πιο hot ελεύθερες celebrities της showbiz.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα