Έφυγε το «μαύρο» από τη ΝΕΤ

Προς μεγάλη έκπληξη όλων, το «μαύρο» που εδώ και μέρες παρουσιαζόταν στη συχνότητα της ΝΕΤ, διεκόπη. Με ακούσματα από το adagio του Samuel Barber, ξεκίνησε η εκπομπή της νέας εποχής της ΕΔΤ και όχι «ΝΕΡΙΤ», όπως είχε ακουστεί και γραφτεί από τα Μέσα.

Ελληνική Δημόσια Τηλεόραση είναι το όνομα της νέας ΕΡΤ, και δεν υπάρχει πουθενά η λέξη Ραδιοφωνία! Επειδή, ως γνωστόν, δεν μπορούν να εκπέμψουν σήμα από την Αγ. Παρασκευή, έχει βρεθεί προσωρινή λύση σε ένα ιδιωτικό στούντιο, αν και φημολογείται ότι είναι και παλιό στούντιο του Mega στην Παιανία. Προς το παρόν αυτό που δείχνει είναι μόνο μια κάρτα με φόντο τις αποχρώσεις του μπλε, μάλλον για να συμβολίζει την Ελλάδα και τέσσερις γραμμές, σαν κύματα. Η πράσινη, η μπλε, η πορτοκαλί και η κίτρινη γραμμή πιθανότατα συμβολίζουν όλες τις πολιτικές δυνάμεις της χώρας. Και πάνω δεξιά τα γράμματα ΕΔΤ. Θα υπάρχει πρόγραμμα από το αρχείο της ΕΡΤ, ενώ θα υπάρχει και μια ενημέρωση ειδήσεων με μορφή crowl, που θα έρχεται από τα Πρακτορεία ειδήσεων.

O υφυπουργός Δημόσιας Τηλεόρασης, κ. Καψής, δήλωσε: «Να βάλουνε μυαλό και να ελευθερώσουν την Αγία Παρασκευή! Ας αφήσουνε την ΕΡΤ για να πάμε να κάνουμε εκεί την εκπομπή». Ενώ ο Σίμος Κεδίκογλου ανέφερε: «Μέσα σε ένα τρίμηνο θα έχει αρχίσει να εκπέμπει ο νέος φορέας».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα