«Παραποιήθηκαν τα όσα είπα για το τύπωμα χρήματος»

Επίθεση εναντίον των Μέσων Ενημέρωσης εξαπέλυσε η υποψήφια βουλευτής Κοζάνης με το ΣΥΡΙΖΑ, Ραχήλ Μακρή, για τις δηλώσεις της περί «τυπώματος» χρήματος, τονίζοντας ότι «παραποιήθηκαν» τα λεγόμενα της, ενώ εξαπέλυσε επίθεση και κατά της Νέας Δημοκρατίας.

Μιλώντας στον τ/σ Mega, η κα Μακρή τόνισε ότι «οι δηλώσεις μου παραποιήθηκαν γιατί δεν μου ζητήθηκε από τα ΜΜΕ, τα οποία εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό εναντίον μου, για το τι ακριβώς είπα» και συμπλήρωσε ότι διευκρίνισε πως το «κόβω χρήμα» σημαίνει την πίστωση λογαριασμών στο ενεργητικό των τραπεζών.

«Οι τράπεζες έχουν πρόβλημα ρευστότητας και τα ταμεία τους αδειάζουν από την στρατηγική του πανικού που υιοθέτησε η κυβέρνηση για αυτό και κατέφυγαν στον ELA» δήλωσε και πρόσθεσε απευθυνόμενη στον υποψήφιο της ΝΔ Αντώνη Μπέζα ότι «ο κ. Καισάριος, υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ έχει ισχυριστεί με άρθρο του ακριβώς αυτά που είπα στην επίμαχη εκπομπή. Εάν είμαι γραφική εγώ, είναι και ο κ. Καισάριος, ο υποψήφιός σας».

Τέλος, σχετικά με την υποψηφιότητά της διευκρίνισε ότι δέχθηκε τηλεφώνημα του Αλέξη Τσίπρα αρχικά για τα Γρεβενά, την οποία και αρνήθηκε και εν συνεχεία μετά από δύο ημέρες για την Κοζάνη.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα