«Δεν θα γίνω πιόνι»

Για το χάος που δημιουργήθηκε με την περίπτωση της μεταγραφής του στον Άρη και την… ακύρωση της μετά την αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστός, μίλησε ο Φίλιππος Δάρλας σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Αθλητικό Metropolis».

Αναλυτικά:

«Μετά από όσα έγιναν, εκτιμώ πως το σωστό θα ήταν να αποχωρήσω από την ομάδα. Μετά από εισήγηση του κ. Κάμπος συμφώνησα με τον κ. Γαλανό. Όταν άλλαξαν τα δεδομένα υπήρξε μια συνομιλία με τον κ. Καλαϊτζίδη και ειπώθηκε ότι δεν είναι διατεθειμένοι να με πληρώσουν. Τότε έριξαν το μπαλάκι στον κ. Γαλανό επειδή υποσχέθηκε σε μια συνέντευξή του ότι θα με πληρώσει αυτός.

Ήθελαν να βγει δημόσια ο εκπρόσωπός μου να πει ότι δεν με πληρώνει ο Γαλανός και εν συνεχεία να μπω σε διαπραγμάτευση μαζί τους. Δεν ήμουν ποτέ κανενός πιόνι και δεν πρόκειται να γίνω ποτέ στη ζωή μου για λογαριασμό του κ. Καλαϊτζίδη. Δεν το έχω ξανασυναντήσει ποτέ στην καριέρα μου. Είναι σεβαστό να μην σε θέλουν, αλλά από την στιγμή που ζητήθηκε κάτι τέτοιο, αυτό σημαίνει κάτι άλλο. Ήθελαν να παίξουν κάποιο παιχνίδι και εγώ δεν θέλω να παίξω το παιχνίδι κανενός».

Για την αντίδραση του Πάουλο Κάμπος: «Ο προπονητής με ρώτησε γιατί φεύγω, του εξήγησα το λόγο και του είπα πως δεν μπορούσα να κάνω κάτι. Ο κ. Κάμπος ήθελε να μείνω, ήμουν επιλογή του. Εγώ του μετέφερα τη συνομιλία με τη νέα διοίκηση και πως υπό αυτές τις συνθήκες δεν μπορώ να μείνω. Από ότι ξέρω προσφέρθηκε να βοηθήσει για να παραμείνω αλλά δεν υπήρχε ανταπόκριση».

Για τον Γαλανό: «Ο κ. Γαλανός με πήρε τηλέφωνο, συναντηθήκαμε και μου ζήτησε να παραμείνω και να με πληρώσει αυτός όπως είχαμε συμφωνήσει. Όμως δεν γινόταν να πάρω χρήματα από κάποιον που δεν είναι στην διοίκηση, υπάρχει και μια αξιοπρέπεια. Τον σέβομαι γιατί τήρησε τη συμφωνία, αλλά δεν μπορώ να το κάνω».

Για τον τρόπο προσέγγισης από τη νέα διοίκηση: «Αν πραγματικά ήθελε η νέα διοίκηση να παραμείνω, θα υπήρχε διαφορετικός προσέγγισης. Ήταν προσβλητικός ο τρόπος, δεν γίνεται να μπαίνουν σε μια διαδικασία κάποιον παίκτη για να εξυπηρετήσουν συμφέροντα. Εγώ ήρθα να παίξω ποδόσφαιρο και όχι να κάνω πολιτική».

Για το κλίμα στην ομάδα: «Στην ομάδα υπάρχει πολύ καλό κλίμα, πολλά νέα παιδιά με προοπτικές. Δεν έπρεπε να είναι ο Άρης στη Γ’ Εθνική. Ο Άρης έπρεπε να πρωταγωνιστεί στη Σούπερ Λίγκα, δεν μπορεί να υπάρξει Σούπερ Λίγκα χωρίς ομάδες όπως ο Άρης, η ΑΕΚ ή ο Ηρακλής. Πιστεύω να διατηρηθεί μέχρι το τέλος το καλό κλίμα και να πάρει η ομάδα την άνοδο».

Για τον Πάουλο Κάμπος: «Δεν μπορώ να το ξέρω αν υπάρχει περίπτωση να φύγει. Πιστεύω πως αξίζει να βρίσκεται στην ομάδα. Θα είναι κακό αν φύγει ο Κάμπος, γιατί αυτός έχτισε την ομάδα και έδωσε ψυχολογία στους παίκτες».

Για το αν ο Άρης χρειάζεται μεταγραφές: «Χρειάζονται μεταγραφές για να πλαισιώσουν τα νέα παιδιά έμπειροι παίκτες. Είναι δύσκολη κατηγορία η Γ’ Εθνική και χρειάζονται έμπειροι παίκτες».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα