Χριστουγεννιάτικος μποναμάς!

Χριστουγεννιάτικα δώρα φαίνεται πως επεφύλασσε ο Ιβάν Σαββίδης στην οικογένεια του ΠΑΟΚ στο τελευταίο του ταξίδι στην Ελλάδα.

Ο ομογενής επιχειρηματίας βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες στη Θεσσαλονίκη για να περάσει τις μέρες των εορτών κοντά στα αγαπημένα του πρόσωπα, αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε στο να κάνει διάφορες πολύ σημαντικές κινήσεις στα ζητήματα που αφορούν τον ΠΑΟΚ, αλλά όχι μόνο στο ποδόσφαιρο…

Ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά και να ξεκινήσουμε με αυτό που «καίει» τον κόσμο. Την ενίσχυση της ομάδας. Για την οποία ενημερώθηκε για όλες τις μεταγραφικές επαφές και έδωσε το οριστικό «οk» για να κλείσουν άμεσα τρεις παίκτες. Ένας κεντρικός μέσος, ένας στόπερ και ένας εξτρέμ. Αναμένοντας πάντα το τι θα γίνει με τις περιπτώσεις του Κατσικά και του Τζανδάρη που θα είναι πλήγμα για τη διοίκηση, αλλά και για την τεχνική ηγεσία αγωνιστικά, αν «στραβώσουν» τα πράγματα και δεν ανανεώσουν.

Αυτό το οποίο προκύπτει, είναι ότι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει συμφωνήσει με τρεις παίκτες και απομένουν μόνο λεπτομέρειες για να κλείσει και τυπικά το θέμα τους. Οι πιο… αισιόδοξοι λένε ότι αυτοί θα ανακοινωθούν άμεσα, ενώ μάλιστα θα είναι έτοιμοι να προσφέρουν αμέσως τις υπηρεσίες τους στην ομάδα. Κάπου εδώ, να σημειώσουμε ότι οι μεταγραφές θα είναι παικτών που δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας, όπως έχουμε πει από την πρώτη στιγμή. Με πιθανότερη πρώτη μεταγραφή, αυτή του μέσου.

Δεν ξέχασε το πριμ

Επίσης, η έλευση του ομογενούς επιχειρηματία στην Ελλάδα έφερε κι άλλα δώρα και μάλιστα… σαββατιάτικα. Το περασμένο Σάββατο λοιπόν, παρόλο που οι τράπεζες ήταν κλειστές, ο Ιβάν Σαββίδης φρόντισε να κάνει πράξη την υπόσχεσή του και να πληρώσει το έξτρα πριμ που είχε τάξει. Θυμίζουμε ότι είχε διαμηνύσει στους παίκτες και τα μέλη του τεχνικού τιμ μέσω των συνεργατών του ότι θα μοιραστεί έξτρα πριμ για τη μεγάλη νίκη στο «Γ. Καραϊσκάκης» επί του Ολυμπιακού. Κι έτσι αυτή η ενημέρωση έγινε πολύ γρήγορα πράξη, αφού άπαντες ενημερώθηκαν ότι αυτό το πριμ βρίσκεται ήδη στους τραπεζικούς λογαριασμούς όσων παικτών αγωνίστηκαν σε εκείνο το 1-2 που αύξησε τη διαφορά του ΠΑΟΚ από τους «ερυθρόλευκους» στη βαθμολογία.

Συνολικά το ποσό που καταβλήθηκε μόνο γι’ αυτό το έξτρα πριμ αγγίζει τις 150.000 ευρώ και είναι χαρακτηριστικό ότι είχε εκταμιευτεί από την Παρασκευή ώστε να μην περάσει το Σαββατοκύριακο και να μην έχει καταβληθεί. Πέραν της ουσίας της υπόθεσης, που είναι η επιβράβευση της ομάδας για τη μεγάλη νίκη που πέτυχε, αποδεικνύεται και η επιθυμία του Ιβάν Σαββίδη να είναι πολύ τυπικός στις υποχρεώσεις του και να συνεχίζεται έτσι μία άψογη συμπεριφορά της «ασπρόμαυρης» εταιρείας απέναντι στο προσωπικό της, όσον αφορά το οικονομικό κομμάτι και τις υποχρεώσεις της προς όλους.

Εννοείται ότι η εξέλιξη αυτή ικανοποίησε και τους ωφελημένους της υπόθεσης, αφού συζητήθηκε στα αποδυτήρια και έγινε σαφές προς όλους ότι όσο η ομάδα φέρνει επιτυχίες και πετυχαίνει τους στόχους της, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ δεν θα φείδεται χρημάτων και μάλιστα έξτρα από τα ήδη συμφωνημένα για να επιβραβεύει τις επιτυχίες.

Μπασκετικός… Σαββίδης

Πάμε και σε κάτι άλλο, πιο νέο και πιο… ουσιαστικό, καθώς αναμένονται πολύ σημαντικές εξελίξεις και για το τμήμα μπάσκετ! Ο Σαββίδης πήρε στα χέρια του τα έγγραφα με όλα τα οικονομικά στοιχεία της ΚΑΕ που συμφωνούν με την αρχική ενημέρωση που είχε, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες που δεν επιβεβαιώνονται από την ΚΑΕ (αφού ο ίδιος ο Σαββίδης έχει ζητήσει πλήρη μυστικότητα για το θέμα) συναντήθηκε και με τον Μπάνε Πρέλιεβιτς και είχαν κουβέντα για την επικείμενη επένδυσή του στο τμήμα μπάσκετ.

Ο Σαββίδης γνωρίζει πως με ένα ποσό κοντά στα 2 εκατομμύρια ευρώ κλείνει άμεσα όλες τις εκκρεμείς υποθέσεις της ομάδας μπάσκετ, ενώ δέχεται εισηγήσεις να βάλει άλλες 500.000 ευρώ μέχρι το καλοκαίρι για την αγωνιστική ενίσχυσή της προκειμένου ο ΠΑΟΚ να διεκδικήσει τίτλο. Θυμίζουμε ότι είναι μέσα και στο Κύπελλο. Μάλιστα, η σκέψη του 55χρονου επιχειρηματία είναι, εφόσον μπει στην ΚΑΕ, να βάλει μπροστάρη τον έναν από τους δύο γιους του.

Παρατηρούμε εξελίξεις λοιπόν, που μόνο ευχάριστες είναι για τους φίλους του ΠΑΟΚ, αρκεί βεβαίως να επιβεβαιωθούν…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα