Δείγμα… θετικό!

Το πρώτο… δείγμα των «ασπρόμαυρων» είναι άκρως ενθαρρυντικό, δείχνοντας στον αγωνιστικό χώρο πως τη φετινή σεζόν θα αποτελέσει… σκληρό καρύδι. Οι Θεσσαλονικείς αντιμετώπισαν την ρωσική ομάδα, η οποία έχει στο ρόστερ της μερικά σημαντικά ονόματα του διεθνούς ποδοσφαίρου, όπως τους Ετό, Μπουσουφά, Τραορέ, Ντιαρά και άλλους και κατάφεραν να την περιορίσουν σημαντικά. Η ομάδα του Χουμπ Στέφενς, στο πρώτο της φιλικό δεν απειλήθηκε σημαντικά από το «συγκρότημα» του Γκους Χίτινγκ, το οποίο την επόμενη εβδομάδα θα αρχίσει τις υποχρεώσεις του στο ρωσικό πρωτάθλημα και τηρουμένων των αναλογιών, το ισόπαλο 0-0 με την καλή εικόνα του «Δικέφαλου» αφήνει πολλά χαμόγελα για το μέλλον.
Οι σύνθεση και οι αλλαγές του ΠΑΟΚ και η αρχική ενδεκάδα της Ανζί:
ΠΑΟΚ (Χουμπ Στέφενς): Γλύκος, Λίνο, Σκόνδρας, Λόπεθ, Βίτορ, Λάζαρ, Τζανδάρης, Βούκιτς, Δεληγιαννίδης, Πόποβιτς, Γιάννου.
Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι: Χακόμπο, Κίτσιου, Κατσουράνης, Κατσικάς, Μποζαντζίδης, Λόρενς, Τζιόλης, Κάτσε, Γεωργιάδης, Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης.
Ανζί (Γκους Χίτινγκ): Γκαμπούλοφ, Γκατζιμπέκοφ, Ταγκιρμπέκοφ, Εβέρτον, Μπουσουφά, Ζουσιλέι, Ντιαρά, Ουίλιαν, Ντενίσοφ, Ιόνοφ, Ετό.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα