«Το ΠΑΣΟΚ βρίσκεται σε κατάσταση σχεδόν ανυπαρξίας»

Αιχμές εναντίον του Ευάγγελου Βενιζέλου και της σημερινής ηγετικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ άφησε ο Γιώργος Πεταλωτής, που μίλησε σε εκδήλωση υποστηρικτών του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου στη Θεσσαλονίκη.

«Το ΠΑΣΟΚ βρίσκεται σε κατάσταση σχεδόν ανυπαρξίας, στη χειρότερη κατάσταση που θα μπορούσε. Με μία πολύ συγκεκριμένη επιλογή της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ, του Ευάγγελου Βενιζέλου συγκεκριμένα, δεν υπάρχει κόμμα, δεν υπάρχει ΠΑΣΟΚ εδώ και ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα» είπε και προσέθεσε: «Οι οβιδιακές μεταμορφώσεις, από το ΠΑΣΟΚ στην Ελιά και από την Ελιά στη Δημοκρατική Παράταξη και σήμερα πάλι επιστροφή στο ΠΑΣΟΚ, για να δείχνουμε ότι υπάρχει ΠΑΣΟΚ, οι συγκολλήσεις προσώπων αντί να φέρνουν κόσμο καταδεικνύουν τη γύμνια ενός ΠΑΣΟΚ, όπως το έχει καταντήσει η ηγεσία του».

Σχολιάζοντας τις σημερινές δηλώσεις του προέδρου του Κινήματος για τον Γιώργο Παπανδρέου επεσήμανε ότι ο κ. Βενιζέλος ασχολείται με τις απόψεις του κ. Παπανδρέου, με το τι λέει και το τι λέει και η κοινωνία. Ταυτόχρονα, άφησε να εννοηθεί πως συμφωνεί με την πρόθεση του πρώην πρωθυπουργού να δημιουργήσει πολιτικό χώρο. Απαντώντας σε ερώτηση για το εάν θα είναι υποψήφιος σε περίπτωση πρόωρων εκλογών απάντησε:

«Αυτό είναι ένα μεγάλο ζήτημα. Εάν προκηρυχθούν εκλογές, θα δούμε τι προτάσεις υπάρχουν και ο καθένας θα αποφασίσει. Το μήνυμα της κοινωνίας είναι να υπάρξει ΠΑΣΟΚ και αυτό είναι το μόνο κριτήριο για το αν θα είμαι υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ. Δεν υπάρχει σήμερα ΠΑΣΟΚ που να εκφράζει τον προοδευτικό δημοκρατικό χώρο και αυτό πρέπει να το ξαναφτιάξουμε».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα