Δεν βιάζεται να… κάνει ταμείο ο Ντίνας!

Χαμηλούς τόνους επέλεξε να κρατήσει ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, Θανάσης Ντίνας, δηλώνοντας πως η ομάδα θα κάνει… ταμείο στο τέλος της σεζόν.

Ο μέσος του «τριφυλλιού» μίλησε στη NOVA τόσο για τη μάχη του πρωταθλήματος, όσο και για την αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Πρέπει να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, να μην πετάμε στα σύννεφα μετά από κάποια νίκη και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο. Ο Αστέρας είναι πολύ καλή ομάδα. Την έχουμε παρακολουθήσει πολλές φορές κι έχουμε δει τι έχει κάνει στην Ευρώπη, όπου έχει πάρει κάποια καλά αποτελέσματα. Διαθέτει κάποιους ποιοτικούς παίκτες, μεσοεπιθετικά έχουν ποιότητα, βγάζουν φάσεις και πετυχαίνουν πολλά γκολ. Εμείς θα πρέπει να ακολουθήσουμε πιστά το πλάνο μας και ελπίζω στη νίκη.

Ευχαριστώ τη διοίκηση και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν κι εγώ θα πρέπει να δίνω πάντα τον καλύτερό μου εαυτό και να τα δίνω όλα για να τους το ανταποδώσω. Μαζί με την κλήση στην Εθνική είναι δύο σπουδαία πράγματα για μένα. Όμως κάθε ποδοσφαιριστής πρέπει να έχει διάρκεια και να κοιτά ό,τι καλύτερο».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα