Η ΑΕΚ ζήτησε και νέο ραντεβού με τον δήμο

Μπορεί στην ΑΕΚ να διαλαλούν ότι δεν ανησυχούν από την προσφυγή ομάδας κατοίκων στο ΣτΕ, οι κινήσεις τους, ωστόσο, φανερώνουν την αγωνία τους για την ομαλή έκβαση της υπόθεσης του νέου γηπέδου.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ, προκειμένου να ξεκαθαρίσει την υπόθεση και να δείξει ότι πραγματοποιεί ένα βήμα προς τη… συναίνεση, ζήτησε εκ νέου ραντεβού με τον δήμαρχο Νέας Φιλαδέλφειας, Άρη Βασιλόπουλο.

Σκοπός των ανθρώπων της Ένωσης είναι να ξεκαθαρίσουν το τοπίο και να έρθουν σε μία μορφής συνεννόησης με την ηγεσία του δήμου, ούτως ώστε να μην αντιμετωπίσουν περαιτέρω εμπόδια ή έστω, να μετριάσουν τις όποιες αντιδράσεις.

Ο δήμος Νέας Φιλαδέλφειας από την πλευρά του, έχει ξεκαθαρίσει πως δεν έχει καμία σχέση ή εμπλοκή με την πρόσφατη προσφυγή ομάδας πολιτών στο ΣτΕ, ωστόσο στην ΑΕΚ έχουν διαφορετική ενημέρωση, η οποία τους οδηγεί στην υποψία ότι εμπλέκονται πολιτικοί και επιχειρηματικοί φορείς στην όλη ιστορία.

Ο δήμος, πάντως, δεν απάντησε αμέσως στους «κιτρινόμαυρους» και πλέον στην Ένωση περιμένουν τον ορισμό της ημερομηνίας για το… πολυπόθητο ραντεβού.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα