Γιορίς και Γκοντίν στο στόχαστρο του Φαν Γκάαλ!

Με… κινηματογραφική ταχύτητα αλλάζει τους μεταγραφικούς του στόχους ο τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Λουίς Φαν Γκάαλ, ο οποίος αναζητεί το… ελιξίριο της άμεσης μεταμόρφωσης της ομάδας του, από… βάτραχο, σε… Σταχτοπούτα!

Ο Ολλανδός προπονητής, παρότι οι επιτελείς της διοίκησης των «κόκκινων διαβόλων» έχουν σχεδόν αποκλείσει το ενδεχόμενο μεταγραφών τον Ιανουάριο, πραγματοποιεί καθημερινά επαφές και εξετάζει λύσεις, ιδιαίτερα για την αμυντική του γραμμή, την οποία άφησε αθωράκιστη το καλοκαίρι, παρότι ξόδεψε 200 εκατομμύρια ευρώ για μεταγραφές!

Σύμφωνα με τις τελευταίες αναφορές στην Αγγλία, οι «μπέμπηδες» έχουν βάλει στο μεταγραφικό τους στόχαστρο τον κεντρικό αμυντικό της Ατλέτικο Μαδρίτης, Ντιέγκο Γκοντίν και τον τερματοφύλακα της Τότεναμ, Ούγκο Γιορίς. Ο πρώτος έχει ρήτρα αποδέσμευσης στο συμβόλαιό του, η οποία αγγίζει τα 38 εκατομμύρια ευρώ, ενώ ο Γάλλος διεθνής πορτιέρο των «πετεινών» αναμένεται να κοστίσει περί τα 32 εκατομμύρια, καθώς πρόσφατα υπέγραψε νέο πενταετές συμβόλαιο με την ομάδα του.

Η υπόθεση του Γιορίς ενδεχομένως να συνδέεται με την πιθανότητα μεταγραφής του Νταβίντ Ντε Χέα από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη Ρεάλ Μαδρίτης, είτε τον Γενάρη, είτε το καλοκαίρι, το οποίο αποτελεί και το πιο «δυνατό» σενάριο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα