Καθοριστικός Δεκέμβριος για ΟΦΗ

Γεμάτος με παιχνίδια είναι ο Δεκέμβριος για τον ΟΦΗ.  Πέντε παιχνίδια θα δώσει ο ΟΦΗ μέσα στον Δεκέμβρη και τα αποτελέσματα, μπορούν να οδηγήσουν είτε ψηλότερα είτε αρκετά χαμηλότερα με άγνωστες συνέπειες.

Το πρόγραμμα, μπορεί να χαρακτηριστεί βατό και να δώσει ώθηση, στην ομάδα του Ηρακλείου. Πιο συγκεκριμένα, τα τρία από τα πέντε υα τω δώσει στην έδρα του. Την Τετάρτη υποδέχεται τον Εργοτέλη, στο ντέρμπι του Ηρακλείου, στις 7 Δεκέμβρη, θα αντιμετωπίσει τον Λεβαδειακό και στις 17 την Καλλονή. Σε ότι αφορά τα εκτός έδρας παιχνίδια, στις 13 Δεκεμβρίου δοκιμάζεται στην Νεα Σμύρνη εναντίων του Πανιωνίου και στις 20 Δεκεμβρίου, στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς, θα βρεθεί στα γειτονικά Χανιά, για να αντιμετωπίσει τον Πλατανιά.

Κανένα από τα παραπάνω παιχνίδια, δεν είναι ντέρμπι. Κάλλιστα μπορεί να συγκεντρώσει το απόλυτο, χωρίς αυτό να είναι εύκολο να το πετύχει. Από την άλλη και οι πέντε αντίπαλοι, έχουν πάνω κάτω τους ίδιος στόχους και κάθε απώλεια ειδικά στο Γεντί Κουλέ μπορεί να είναι καθοριστική.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα