«Το πρώτο κίνητρο σε ότι κάνω στην ζωή μου είναι η αγάπη και το πάθος»

Η Άντα Λιβιτσάνου δεν συνηθίζει να δίνει συνεντεύξεις. Αλλά αυτήν τη φορά κάνει αποκαλύψεις για τα επαγγελματικά της, αλλά και τα προσωπικά της.

«Δεν θεωρώ ότι άνοιξα επιχείρηση. Ουσιαστικά έκανα ένα χόμπι πολλών ετών επάγγελμα. Δεν είμαι επιχειρηματίας. Νομίζω ότι το πρώτο κίνητρο σε ότι κάνω στην ζωή μου είναι η αγάπη και το πάθος σε κάτι», δήλωσε στο «GrandeSecreto.gr». Όσο για το ποιος την «έσπρωξε» να κάνει πραγματικότητα το όνειρό της αποκαλύπτει: «Μάλλον όλοι οι φίλοι μου και ειδικά οι άνθρωποι που είναι κοντά μου εδώ και χρόνια ξέρουν πάρα πολύ καλά. Βέβαια πάντα μου έλεγαν για πλάκα “γιατί δεν το κάνεις αφού σ’ αρέσει και είσαι τρελαμένη μ’ αυτό” αλλά μάλλον με την ελαφρότητα που απλά κάποιος στο λέει. Παρ’ όλα αυτά, εξεπλάγησαν, τους φάνηκε πολύ ωραίο, ενδιαφέρον το ότι έκανα αυτό το εγχείρημα και κάποιοι ήταν τύπου “καιρός ήταν, πότε θα το έκανες”». Βεβαίως. Αλίμονο. Δεν είναι τα πάντα δουλειά. Σίγουρα η δουλειά δεν είναι το πρώτο για μένα που βάζω στην ζωή μου. Η δουλειά δεν είναι κάτι που θα σε προσέξει όταν γεράσεις ή όταν αρρωστήσεις ή οτιδήποτε. Είναι βεβαίως οι άνθρωποί σου, ο σύντροφός σου, η οικογένειά σου, οι φίλοι σου. Πιστεύω ότι εάν το είχαμε όλοι σαν προτεραιότητα, ο κόσμος θα ήταν πολύ καλύτερος».

Όσο για το αν υπάρχει ξεχωριστό πρόσωπο στην ζωή της αυτό τον καιρό αναφέρει: «Αλίμονο. Δεν είναι τα πάντα δουλειά. Σίγουρα η δουλειά δεν είναι το πρώτο για μένα που βάζω στην ζωή μου. Η δουλειά δεν είναι κάτι που θα σε προσέξει όταν γεράσεις ή όταν αρρωστήσεις ή οτιδήποτε. Είναι βεβαίως οι άνθρωποί σου, ο σύντροφός σου, η οικογένειά σου, οι φίλοι σου. Πιστεύω ότι εάν το είχαμε όλοι σαν προτεραιότητα, ο κόσμος θα ήταν πολύ καλύτερος».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα