Ανοιχτές «κεραίες» για Κάμπελ

Είναι γεγονός ότι ο φετινός Ολυμπιακός έχει χάσει αρκετή από την περσινή του δύναμη τα άκρα της μεσοεπιθετικής του γραμμής καθώς ο Αφελάι αγωνίζεται σε πιο ελεύθερο ρόλο ενώ ο Ντουρμάζ δεν έχει καταφέρει να δικαιώσει τις υψηλές προσδοκίες που υπήρχαν εξ αρχής για αυτόν. Για αυτό το λόγο, άλλωστε, οι «ερυθρόλευκοι» τα έχουν βρει… σκούρα με όλες τις κλειστές άμυνες που έχουν αντιμετωπίσει.

Τι άλλαξε σε σχέση με πέρυσι; Η παρουσία του Κάμπελ…

Ο Κοσταρικανός άσος δημιουργούσε πολλά «ρήγματα» στις αντίπαλες άμυνες, αλλά με το Μουντιάλ που πραγματοποίησε ήταν φυσικό επόμενο να επιστρέψει στην Άρσεναλ. Ωστόσο, ο Αρσέν Βενγκέρ δεν του έχει δώσει τις ευκαιρίες που θα ήθελε και το ενδεχόμενο να παραχωρηθεί έστω και δανεικός δεν μπορεί να αποκλειστεί.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ανοιχτές «κεραίες» για την περίπτωσή του και ο ίδιος ο παίκτης –φυσιολογικά- δεν θα έχει αντίρρηση να επιστρέψει στον Ολυμπιακό που θα του εξασφαλίσει θέση βασικού.

Σύμφωνα με τη SportDay, ο Ολυμπιακός δεν έχει πραγματοποιήσει κάποια κίνηση προς αυτή την πλευρά, αλλά τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί.

Επίσης, πρέπει να τονιστεί ότι η περίπτωσή του δεν θα είναι εύκολη καθώς αρκετές ομάδες από την Ιταλία τον γνωρίζουν και δεν θα είχαν οικονομικό πρόβλημα ακόμα και να τον αγοράσουν με κανονική μεταγραφή.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα