«Δεν αισθάνομαι πίεση»

Με μεγάλα όνειρα και σπουδαίες προσδοκίες είναι έτοιμος να ξεκινήσει τη θητεία του στον νέο σταθμό της καριέρας του, τη Ντόρτμουντ, ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Kicker» ο Έλληνας στόπερ δήλωσε έτοιμος να διεκδικήσει φανέλα βασικού, ενώ σημείωσε πως δεν αισθάνεται πίεση που θα παίξει για τη φιναλίστ του Champions League.

«Ανυπομονώ να αρχίσω τις προπονήσεις και τη δράση με τη Ντόρτμουντ. Ελπίζω πως δεν θα έχω προβλήματα στην αρχή, γιατί έχω ξεκουραστεί αρκετά», υποστήριξε ο 25χρονος Έλληνας αμυντικός και συνέχισε: «Θέλω μία θέση στη βασική ενδεκάδα. Δεν αισθάνομαι πίεση, γιατί έχω μάθει τι σημαίνει αυτή στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Η φυσική μου θέση είναι κεντρικός αμυντικός, αλλά θα παίξω όπου μου ζητήσει ο προπονητής».

Όσον αφορά το γεγονός ότι έριξε… χυλόπιτα στη Λεβερκούζεν, από την οποία και κατηγορήθηκε για το γεγονός ότι υπέγραψε στη Ντόρτμουντ, ο Παπασταθόπουλος σημείωσε: «Έκανα το επόμενο βήμα στην καριέρα μου και πήρα τη σωστή απόφαση. Δεν πιστεύω πως συμπεριφέρθηκα άσχημα στη Λεβερκούζεν».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα