«Κόλπο γκρόσο» με Βιεϊρίνια ετοιμάζει ο ΠΑΟΚ!

Το ενδεχόμενο κατάκτησης του φετινού πρωταθλήματος, που αυτόματα συνεπάγεται την παρουσία της ομάδας στους ομίλους του επόμενου Champions League, έχει σημάνει συναγερμό στο μεταγραφικό επιτελείο του ΠΑΟΚ, με τον Ιβάν Σαββίδη να ανάβει το πράσινο φως για την ενίσχυση του ρόστερ, ώστε να μη χαθεί η μεγάλη ευκαιρία.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επιβεβαιώνονται από τα υψηλά κλιμάκια της ΠΑΕ, η πρώτη προτεραιότητα ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου, είναι ο… επαναπατρισμός του Αντελίνο Βιεϊρίνια, το συμβόλαιο του οποίου εκπνέει το καλοκαίρι του 2015. Η διοίκηση του ΠΑΟΚ θα επιχειρήσει να αποκτήσει τον Ιανουάριο τον παίκτη, κατεβάζοντας σημαντικά το κόστος μεταγραφής του.

Η Βόλφσμπουργκ, στην οποία ανήκει ο διεθνής Πορτογάλος, με την πολύ πετυχημένη παρουσία στην Τούμπα, δεν έχει αντίρρηση να συζητήσει την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή της, ορίζοντας σαν αρχική τιμή διαπραγμάτευσης τα 3 εκατομμύρια ευρώ. Ο παίκτης από την πλευρά του, διακρίνοντας τις προοπτικές που ανοίγονται για το «Δικέφαλο του Βορρά», επιθυμεί την επιστροφή του, αρκεί βέβαια να τα βρουν οι δύο ομάδες και να ικανοποιηθεί ο ίδιος.

Η συγκεκριμένη μεταγραφή, εφόσον προχωρήσει, θα αποτελέσει ένα σαφές δείγμα γραφής των προθέσεων της διοίκησης του ΠΑΟΚ. Η διαφορά των πέντε βαθμών από τον Ολυμπιακό και η αδυναμία που παρουσιάζει η ομάδα του Πειραιά στα εκτός έδρας παιχνίδια της, προσφέρει στο σύλλογο της Θεσσαλονίκης τη μεγάλη ευκαιρία να διεκδικήσει το φετινό τίτλο και τα οφέλη, σε όλα τα επίπεδα, που συνεπάγεται η συγκεκριμένη διάκριση.

Ο προγραμματισμός, βέβαια, θα εξαρτηθεί από τα αποτελέσματα της ομάδας μέχρι τη διακοπή του πρωταθλήματος για τις γιορτές των Χριστουγέννων. Στο διάστημα αυτό μεσολαβούν κρίσιμα ματς, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, την Κυριακή (9/11), από τα οποία θα φανεί αν ο ΠΑΟΚ είναι σε θέση να αντέξει τον ανταγωνισμό και να διατηρηθεί στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Εφόσον τα καταφέρει, ο Βιεϊρίνια δεν θα είναι η μοναδική εντυπωσιακή μεταγραφική κίνηση, καθώς ο Ιβάν Σαββίδης θα θελήσει να θωρακίσει το ρόστερ, ενόψει του δύσκολου δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα