Σκέψου και να της άρεσε το γυμναστήριο…

Τι κι αν έχει «πατήσει» τα 42, η Σοφία Βεργκάρα παραμένει μία πανέμορφη γυναίκα, με κορμί που θα ζήλευαν πολύ νεότερες της -ακόμα και μοντέλα.

Αυτή τη φορά, πόζαρε για το περιοδικό «Shape» και κυριολεκτικά μοίρασε… εγκεφαλικά στους άνδρες θαυμαστές της. Με ένα μαύρο μικροσκοπικό μπικίνι και ένα σέξι μπλουζάκι η Κολομβιανή σταρ, ποζάρει και εξομολογείται πως «δεν πήγαινα ποτέ στο γυμναστήριο. Ημουν πάντα χαρούμενη με το σώμα μου. Πολλές γυναίκες παραπονιούνται για το μεγάλο στήθος τους αλλά εγώ πάντα ένιωθα άνετα με αυτό και κυρίως γιατί οι άνδρες με αποδέχονταν όπως ήμουν».

Η σέξι Σοφία μίλησε για τη γυμναστική στη ζωή της, δηλώνοντας πως «όταν ήρθαν τα μεγάλα 40 -το 2012- ξαφνικά ένιωσα πως το σώμα μου χαλάρωνε. Διάβαζα ότι αλλάζει και ο μεταβολισμός. Τότε σκέφτηκα ότι κάτι έπρεπε να κάνω για να φρενάρω το χρόνο. Ακολούθησα το παράδειγμα της συναδέλφου μου Τζούλι Μπάουνε, η οποία με τρία παιδιά καταφέρνει πάντα να γυμνάζεται. Επειδή όμως δεν μου αρέσει το γυμναστήριο και πάντα βρίσκω δικαιολογίες για να μην πάω κάνω πιλάτες και προσέχω τι τρώω».

Τέλος, η Λατίνα με τις καμπύλες… κόλαση, παραδέχεται ότι «μου είναι πολύ δύσκολο γιατί δεν μπορώ να ζήσω χωρίς γλυκά. Τι να κάνουμε όμως: Χωρίς πόνο, δεν έχει γλυκό!».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα