Φορτωμένο πρόγραμμα με την… μετάθεση!

Γεμάτο… είναι το πρόγραμμα που έχει μπροστά του ο Ολυμπιακός στην επανέναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων, μετά τη διακοπή για τους αγώνες των εθνικών ομάδων.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα επιστρέψουν στα επίσημα παιχνίδια με την εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο Στάδιο, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, έπειτα και από την απόφαση της Super League για την μετάθεση της 6ης στροφής που αναβλήθηκε. Βέβαια, η συγκεκριμένη απόφαση της διοργανώτριας αρχής… βολεύει τους Πειραιώτες, οι οποίοι δεν θα αναγκαστούν να δώσουν το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ λίγες μέρες πριν την κρίσιμη αναμέτρηση με την Γιουβέντους στο Champions League, ωστόσο, το πρόγραμμά τους παραμένει… βαρύ.

Με… εξαίρεση το τριήμερο 14-16 Νοεμβρίου, όπου τα πρωταθλήματα στην Ευρώπη διακόπτονται για την 4η αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2016, ο Ολυμπιακός είναι… αναγκασμένος να δίνει συνεχόμενα ματς, τόσο στην Ελλάδα με το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο, όσο και στην Ευρώπη με το Champions League. Πάντως, μέχρι στιγμής, η διοργανώτρια αρχή της πρώτης τη τάξει εθνικής κατηγορίας έχει ανακοινώσει επίσημα το πρόγραμμα μέχρι την 8η αγωνιστική, όπου οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται τον Παναθηναϊκό.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα