Εγκρίθηκε από τον δήμο η εκμίσθωση της έκτασης

Μία σημαντική εξέλιξη υπήρξε για τον ΠΑΟΚ στο «μέτωπο» του προπονητικού κέντρου στον Δήμο Θέρμης Θεσσαλονίκης. Συγκεκριμένα εγκρίθηκε η εκμίσθωση της έκτασης 203 στρεμμάτων στην περιοχή.

Η απόφαση πάρθηκε κατά πλειοψηφία, καθώς τρεις δημοτικοί σύμβουλοι προερχόμενοι από το ΚΚΕ και τον ΑΝΤΑΡΣΥΑ ήταν αρνητικοί, ενώ ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης (ΣΥΡΙΖΑ) ψήφισε υπέρ, ζητώντας όμως μία σειρά από όρους που θα διασφαλίζουν τον δήμο. Επιπλέον καθορίστηκαν οι όροι διακήρυξης του διεθνούς διαγωνισμού, ο οποίος αναμένεται να ανοίξει σε περίπου μία εβδομάδα.

Η τριμελής επιτροπή που όρισε ο Δήμος Θέρμης θα μαζέψει τις προσφορές των ενδιαφερομένων και στη συνέχει θα αξιολογηθούν. Σύμφωνα με όσα είχαν συζητηθεί πριν λίγους μήνες, ο Ιβάν Σαββίδης θα πρέπει να καταθέσει μία προσφορά 100.000 ευρώ ετησίως προκειμένου να μισθώσει την έκταση και να δημιουργήσει το αθλητικό κέντρο στο οποίο θα στεγάζεται και ο ΠΑΟΚ.

Βέβαια αρκετά ερωτηματικά προκάλεσε η απορία του δημάρχου, Θόδωρου Παπαδόπουλου, ο οποίος αναρωτήθηκε αν ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται ακόμη για την έκταση, αναφέροντας ότι το σχόλιό του προήλθε από κάποια δημοσιεύματα που διάβασε στον Τύπο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα