Κοντά στον Ολυμπιακό Μαυροκεφαλίδης και Πέτγουεϊ

Πολύ κοντά σε διπλή ενίσχυση στη φροντ λάιν του βρίσκεται ο Ολυμπιακός αφού είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη αλλά και με τον Μπρεντ Πέτγουεϊ.

Ο Έλληνας πάουερ-φόργουορντ που ήταν μέλος των “ερυθρολεύκων” πριν από δύο χρόνια, όταν και αποχώρησε για τη Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα επιστρέψει στον Πειραιά, αφού εμφανίζεται θετικός στην πρόταση που του έχει κατατεθεί για διετές συμβόλαιο που θα του αποφέρει ετησίως 500.000 ευρώ.

Την περασμένη περίοδο ο Μαυροκεφαλίδης είχε 14,5 πόντους, 5,3 ριμπάουντ και 1,4 ασίστ κατά μέσο όρο στο Eurocup με τη Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης, στη VTB League είχε 15,5 πόντους, 6,3 ριμπάουντ και 1,8 ασίστ ανά αγώνα. Με την Μπαρτσελόνα σε 12 ματς είχε 6,5 πόντους και 3,3 ριμπάουντ σε 14 λεπτά κατά μέσο όρο στα ισπανικά play offs.

Πέραν του Μαυροκεφαλίδη, που θα πλαισιώσει τη ρακέτα από την οποία αποχωρούν σίγουρα οι Πάουελ, Άντιτς και Σερμαντίνι, ο Ολυμπιακός έχει ήδη συμφωνήσει και με τον Μπρεντ Πέτγουεϊ, ο οποίος θα υπογράψει για 1+1 χρόνια

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα