«Χαρούμενος που έρχομαι για τον Παναθηναϊκό»

Στην Αθήνα βρίσκεται από το μεσημέρι της Τετάρτης ο Έρικ Φάλκενμπεργκ, ο οποίος δήλωσε ότι παρ’ όλο που δεν έχει τελειώσει η υπόθεση μεταγραφής του στον Παναθηναϊκό, είναι πολύ χαρούμενος που έρχεται για έναν τόσο σημαντικό σύλλογο. Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής αναμένεται να συζητήσει σήμερα τις τελευταίες λεπτομέρειες με τους «πράσινους», ενώ αύριο θα περάσει από εργομτρικές και ιατρικές εξετάσεις προτού βάλει την υπογραφή του σε τριετές συμβόλαιο.

Να σημειωθεί ότι η ομάδα στην οποία ανήκε ο παίκτης, η ολλανδική Αλκμάρ συναίνεσε για τη μεταγραφή, διατηρώντας μόνο ένα ποσοστό μεταπώλησης και ταυτόχρονα γλιτώνοντας τα τροφεία για την απόκτηση του νεαρού Παντελή Χατζηδιάκου (πήγε στην ΑΖ από τα φυτώρια του «τριφυλλιού»).

Αναλυτικά, ο Έρικ Φάλκενμπεργκ δήλωσε μετά την προσγείωσή του στο «Ελ. Βενιζέλος»: «Ακόμη δεν έχε τελειώσει τίποτα. Είμαι όμως χαρούμενος που έρχομαι στην Ελλάδα για μια ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός. Είμαι νεαρός σε ηλικία, αλλά θεωρώ πως μπορώ να βοηθήσω. Σημαντικό ρόλο στην απόφασή μου να έρθω έπαιξε η παρουσία του Γιάννη Αναστασίου».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα