Τροχόφσκι αν είναι ελεύθερος

Στον ΠΑΟΚ έχουν ενημερώσει την πλευρά του Πετρ Τροχόφσκι πως είναι διατεθειμένοι να μιλήσουν μαζί του αν αποδείξει πως είναι 100% ελεύθερος να συνεχίσει αλλού την καριέρα του.

Ο Γερμανός μεσοεπιθετικός ενδιαφέρει τον ΠΑΟΚ και στον «δικέφαλο του Βορρά» θα ήθελαν να τον προσθέσουν στο ρόστερ τους. Τα πράγματα, όμως, δεν είναι τόσο απλά καθώς ο Τροχόφσκι είχε διαμάχη με τη Σεβίλλη και οι Θεσσαλονικείς θέλουν να είναι 100% βέβαιοι πως ο ποδοσφαιριστής έχει μείνει ελεύθερος και μπορεί να πάρει μεταγραφή σε άλλη ομάδα, έτσι ώστε να μην έχουν… μπερδέματα και μπλεξίματα.

Από την πλευρά του ΠΑΟΚ, έχει δοθεί ήδη το μήνυμα στον Πετρ Τροχόφσκι πως μπορούν να γίνουν συζητήσεις. Μάλιστα, ο Ζήσης Βρύζας παρουσιάζεται διατεθειμένος να μεταβεί στο Μόναχο και να μιλήσει μαζί του, έτσι ώστε να βρεθεί «χρυσή τομή» και να υπογράψουν συμβόλαια οι δυο πλευρές. Όλα αυτά βέβαια, θα πρέπει να γίνουν μέσα στο επόμενο 48ωρο, αφού αύριο (12/09) τελειώνει και η προθεσμία για τις μεταγραφές ελεύθερων ποδοσφαιριστών.

Σε αυτή την κατηγορία εντάσσεται και ο Κριστιάν Μπαρόνι, για τον οποίο τα δημοσιεύματα αναφέρουν πως βρίσκεται ακόμα στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ. Το αν θα υπάρξουν εξελίξεις τόσο με τον Γερμανό, όσο και με τον Βραζιλιάνο, θα φανεί τις προσεχείς ώρες.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα