Διαζύγιο με… αναταράξεις για Μπενάτια και Ρόμα!

Κάθε άλλο παρά… φιλικό αποδεικνύεται το διαζύγιο της Ρόμα με τον Μεχντί Μπενάτια, ο οποίος απαίτησε να φύγει από τον ιταλικό σύλλογο, με αποτέλεσμα να παραχωρηθεί στην Μπάγερν Μονάχου.

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής είχε εκδηλώσει τη δυσαρέσκειά του στην αρχή της καλοκαιρινής περιόδου, με αφορμή, όπως ο ίδιος είχε υποστηρίξει, τη μη τήρηση της συμφωνίας που είχε συνάψει με τη διοίκηση της Ρόμα, περί αναπροσαρμογής του συμβολαίου του, αν η ομάδα πετύχαινε την έξοδό της στο Champions League. Σε πρόσφατες δηλώσεις του, πάντως, τις οποίες δημοσίευσε και το site της «Α», και ενώ είχε ήδη μετακινηθεί στην Μπάγερν Μονάχου, υποστήριξε πως εκείνος επιθυμούσε να παραμείνει στους Ρωμαίους, αλλά η διοίκηση του συλλόγου τον παραχώρησε, προκειμένου να καρπωθεί τα χρήματα της μεταγραφής του!

Η απάντηση της διοίκησης της Ρόμα ήταν αρκετά θερμή, με τον πρόεδρο των Ρωμαίων, Τζέιμς Παλότα, να αποκαλεί τον Μπενάτια δηλητηριώδη και ψεύτη! Ας δούμε τι δήλωσε ο Ιταλός παράγοντας:

«Ο Μεχντί Μπενάτια εμμένει στην τακτική του να καταφεύγει σε ψέματα, όπως συνηθίζει τους τελευταίους μήνες. Το να λέει ψέματα σε μένα, είναι κάτι το οποίο μπορώ να χειριστώ. Το να λέει ψέματα για τον Ρούντι Γκαρθία, είναι εντελώς απαράδεκτο. Είπα στον Βάλτερ Σαμπατίνι ότι ήταν δηλητηριώδης και ότι θέλω να φύγει. Συμφώνησαν τόσο ο Βάλτερ όσο και ο Ρούντι. Δεν είχε να κάνει με τα λεφτά. Αφορούσε τον χαρακτήρα του. Βρισκόμαστε σε εξαιρετικό οικονομικό επίπεδο. Ως ιδιοκτήτες της Ρόμα, καλούμαστε να λαμβάνουμε δύσκολες αποφάσεις κάθε στιγμή. Σαν οπαδός της Ρόμα, είμαι εξαιρετικά απογοητευμένος που ένας παίκτης της ομάδας μας, συμπεριφέρεται κατ’ αυτόν τον τρόπο».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα