Αρνήθηκε… δις τη Ρεάλ ο Ράφα Μπενίτεθ!

Ο Ράφα Μπενίτεθ αρνήθηκε δύο φορές την προοπτική να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Ρεάλ Μαδρίτης, στο διάστημα που βρισκόταν στον πάγκο της Λίβερπουλ, όπως αποκάλυψε ο ατζέντης του Ισπανού προπονητή, Μανουέλ Γκαρθία Γκιγιόν!

Ο Ισπανός μάνατζερ αποκάλυψε αρκετές λεπτομέρειες, γεγονός που ενισχύει το σενάριο που κυκλοφόρησε ο ίδιος στη δημοσιότητα. Αναλυτικά όσα είπε: «Ο Ράφα είχε δύο χρονιές την ευκαιρία να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Ρεάλ Μαδρίτης. Λάβαμε δύο πολύ ενδιαφέρουσες προτάσεις, πέντε χρόνια και έξι χρόνια νωρίτερα. Προκειμένου να μας πείσει, ο Φλορεντίνο Πέρεθ ταξίδεψε με προσωπικό τζετ στην Αγγλία. Προσπάθησε, χωρίς επιτυχία, να πείσει τη σύζυγο του Μπενίτεθ, Μόντσε, να τον ακολουθήσει σε μία νέα περιπέτεια.

Σε κάθε περίπτωση, από τη στιγμή που ο Μπενίτεθ ανανέωσε, τότε, το συμβόλαιό του με τη Λίβερπουλ, ήταν αποφασισμένος να κρατήσει το λόγο του, με αποτέλεσμα να απορρίψει την πρόταση, παρότι ήταν πολύ καλύτερη σε οικονομικό και αθλητικό επίπεδο, απ’ όσες είχε ποτέ στη διάθεσή του».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα