Ο Δεκαπενταύγουστος της Βουλής

Άλλοι καίγονται στην Αθήνα λόγω οικονομικών δυσχερειών και άλλοι έχουν καταφέρει να προγραμματίσουν μίνι αποδράσεις ενόψει του τριημέρου της Παναγίας. Ανάμεσά τους και οι πολιτικοί αρχηγοί της χώρας. Που επέλεξαν να περάσουν τις διακοπές τους ο Αντώνης Σαμαράς, ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ο Αλέξης Τσίπρας, ο Κάρολος Παπούλιας, ο Φώτης Κουβέλης, ο Πάνος Καμμένος και ο Πάνος Σκορλέτης;

Σύμφωνα με πληροφορίες της iefimerida.gr, ο Έλληνας πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς θα περάσει το Δεκαπενταύγουστο παραδοσιακά στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Πύλο.

Σε οικογενειακό κλίμα θα περάσει επίσης και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οποίος θα βρίσκεται στη Σκόπελο.

Δύο σενάρια υπάρχουν σχετικά με το μέρος που επέλεξε για μίνι καλοκαιρινή απόδραση ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας. Κάποιοι λένε ότι θα πάει στην Αίγινα, όπως κάνει όλα τα Σαββατοκύριακα εδώ και περίπου έναν μήνα, καθώς έχει εγκατασταθεί εκεί η οικογένειά του ενώ ένα δεύτερο σενάριο τον θέλει να σαλπάρει οικογενειακώς για Νάξο.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, θα ταξιδέψει στη Λευκάδα και μάλιστα, ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου μεταβεί στον Ιερό Ναό της Παναγίας των Ξένων.

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης που έχει κάνει ήδη τις πρώτες ολιγοήμερες διακοπές για φέτος στο νησί της Ζακύνθου, θα επισκεφτεί τη γενέτειρά του για τις ημέρες του Δεκαπενταύγουστου, τα Τρίκαλα.

Όσο για τον πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνο Καμμένο και τον γενικό γραμματέα του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα, θα ταξιδέψουν στην Παναγία Σουμελά και Θεολόγο Φθιώτιδας, αντίστοιχα.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα