Ανακοίνωσε Γιαννιώτα η Φορτούνα

Την απόκτηση του Γιάννη Γιαννιώτα ανακοίνωσε επίσημα σήμερα η Φορτούνα Ντίσελντορφ. Ο νεαρός πρώην μεσοεπιθετικός του Άρη υπόγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2016, ενώ θα ενταχθεί στη νέα του ομάδα μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών του με την Εθνική ομάδα Νέων, στο Μουντιάλ Κ-20 της Τουρκίας.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Φορτούνα, ο Γιαννιώτας δήλωσε: Οι άνθρωποι της Φορτούνα δούλεψαν σκληρά για μένα. Πρόκειται ια ένα σπουδαίο κλαμπ, με ένα σπουδαίο γήπεδο. Πάντα ήθελα να παίξω στη Γερμανία. Ελπίζω να καταφέρω να βοηθήσω ώστε να ειστρέψει η Φορτούνα στη Μπουντσελίγκα».

Ενώ από την πλευρά του, ο επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ των Γερμανών, Μαρκ Ούλσχεφερ, ανέφερε: «Ο Γιάννης έχει παίξει σε πολλά ματς στο ελληνικό πρωτάθλημα παρά το νεαρό της ηλικίας του. Μπορεί να παίξει και στα δύο άκρα, αλλά και στην κορυφή. Τον χαρακτηρίζει η προθυμία να τρέχει, είναι ταχύς και ευέλικτος. Έχει τρομερά περιθώρια βελτίωσης».

Νωρίτερα μέσα στην ημέρα, ο Γιάννης Γιαννιώτας είχε ανεβάσει φωτογραφία στον προσωπικό του λογαρισμό στο facebook που τον απεικόνιζε να κρατά τη φανέλα της νέας του ομάδας, η οποία είχε το Νο “22” και το όνομά του τυπωμένο. Όσο για το φόντο; Τι καλύτερο από το γήπεδο της Φορτούνα…

1005691_3127575764058_1216485058_n

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα