Κέρδισε τα ασφαλιστικά μέτρα ο Μαστοράκης

Εδώ και λίγα εικοσιτετράωρα η Ντέπυ Γκολεμά δεν έχει δικαίωμα να αναφέρεται στο Νίκο Μαστοράκη, καθώς το πρωί της περασμένης Παρασκευής συζητήθηκαν στο μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε κατά της τηλεκριτικού.

Όλα ξεκίνησαν από τη διαμάχη μέσω των social media εξαιτίας της συναυλίας της Χαρούλας Αλεξίου υπέρ του αγώνα των απολυμένων καθαριστριών του ΥΠΟΙΚ. Σύμφωνα λοιπόν με την απόφαση του πρωτοδικείου η Ντέπυ Γκολεμά υποχρεώνεται να διαγράψει από τη σελίδα της στο facebook κάθε ανάρτηση της, η οποία αναφέρεται στο Νίκο Μαστοράκη, και να μην αναφερθεί στο πρόσωπό του ποτέ ξανά σε οποιοδήποτε μέσο ενημέρωσης. Τουλάχιστον μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης που έχει ορισθεί για τις 10 Οκτωβρίου.

«Ο Νίκος Μαστοράκης μέσω του δικηγόρου του Νίκου Αγαπηνού παρουσίασε στο δικαστήριο τα επιχειρήματα του για τη συκοφαντική δυσφήμηση που υπέστη από την αντίδικο, ενώ το ίδιο έκανε και η άλλη πλευρά, η οποία προέβαλε το επιχείρημα ότι η Γκολεμά εκφράστηκε με οργή, επειδή και η δική της μητέρα ήταν καθαρίστρια και πως τα γράφόμενά της αποτελούν πολιτική θέση», αναφέρει δημοσίευμα καθημερινής εφημερίδας και δημοσιοποιεί την απόφαση:

Βέβαια, ο παρουσιαστής δεν σκοπεύει να μένει μόνο σε αυτή την απόφαση, αλλά θα προβεί και σε κατάθεση κατά παντός τρίτου συμπεριλαμβανομένου του facebook και της google.

 Δείτε το σχετικό έγγραφο:

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα