«Καλή αρχή, αλλά πηγαίνουμε βήμα-βήμα»

Την άποψη ότι δεν πρέπει να θεωρούν τους εαυτούς τους φαβορί για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Κ-20 (παρ’ όλο που αυτός είναι ο στόχος), εξέφρασε ο Δημήτρης Κολοβός, μιλώντας στο fifa.com. O σκόρερ του νικητήριου τέρματος της «γαλανόλευκης» απέναντι στο Μεξικό (2-1 τελικό σκορ) τόνισε παράλληλα ότι η ομάδα θα παλέψει για τη νίκη κόντρα στο Μάλι την προσεχή Τρίτη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημήτρη Κολοβού:

Για το γκολ του: «Έκανα απλά τη δουλειά μου, η οποία είναι να σκοράρω».

Για το 1-1 στο άλλο ματς του ομίλου, Παραγουάη-Μάλι: «Η ισοπαλία ήταν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για εμάς».

Για το αν πλέον η Εθνική Ελλάδας είναι το φαβορί για την πρόκριση: «Δεν πρέπει να θεωρούμε τους εαυτούς μας φαβορί μόνο και μόνο επειδή καταφέραμε να κερδίσουμε ένα παιχνίδι. Πρέπει να κοιτάξουμε τα επόμενα δύο ματς. Ήταν μια καλή αρχή, αλλά πηγαίνουμε βήμα-βήμα».

Για τον στόχο του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος: «Δεν έχει αλλάξει. Θέλουμε ακόμα να περάσουμε στην επόμενη φάση. Αυτή η νίκη στη διοργάνωση, μας δίνει τεράστια ψυχική δύναμη εν όψει του επόμενου αγώνα μας (με το Μάλι)».

Για το επόμενο ματς απέναντι στο Μάλι: «Είναι μια πολύ δυνατή ομάδα, η οποία τρέχει πάρα πολύ. Σε κάθε περίπτωση, όμως, θα παλέψουμε για τη νίκη».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα