«Σήμερα σκότωσα 13 παιδιά»

Ο προκλητικός νεαρός David Ovadia είναι ένας Ισραηλινός στρατιώτης ο οποίος με περίσσιο θράσος και δίχως κανένα ίχνος οίκτου και μεταμέλειας ομολογεί στο Instagram τις αποτρόπαιες πράξεις του.

Από την πρώτη στιγμή που ξεκινήσει ο πόλεμος στη Λωρίδα της Γάζας τα θύματα είναι χιλιάδες και μεγάλο μέρος αυτόν ανήλικα παιδιά. Φαίνεται λοιπόν το Ισραήλ να έχει γαλουχήσει «κατάλληλα» τους στρατιώτες του φανατίζοντας και «τυφλώνοντάς» τους. Πώς αλλιώς μπορεί να εξηγηθεί το οργισμένο ποστ του νεαρού;

Το οργισμένο ποστ του νεαρού στρατιώτη, το οποίο συνοδεύει (ως σχόλιο) μια φωτογραφία στην οποία είναι ξαπλωμένος και σημαδεύει με το όπλο του, αναφέρει τα εξής: «Σήμερα σκότωσα 13 παιδιά και εσείς είστε οι επόμενοι γ…οι μουσουλμάνοι, πηγαίνετε στο διάβολο σκ…ες».

Όπως είναι φυσικό, ύστερα από την εν λόγω ανάρτηση προκλήθηκε πανικός και η είδηση έκανε σε χρόνο dtτον γύρο των social media με χιλιάδες σχόλια – απαντήσεις στον προκλητικό στρατιώτη του Ισραήλ.

Από την άλλη, κάποιοι ισχυρίζονται ότι ίσως πρόκειται για ψεύτικο προφίλ, συνεπώς και ψεύτικη δημοσίευση. Αξίζει, βέβαια, να σημειωθεί ότι λίγο μετά την ανάρτηση του προκλητικού μηνύματος ο λογαριασμός του Ovadia είχε γίνει ιδιωτικός. Όπως και να έχει, πάντως, η αλήθεια είναι ότι ανάμεσα στους Παλαιστίνιους που πέφτουν θύματα του πολέμου είναι και πολλές αθώες ψυχές και ίσως για κάποιος ο θάνατός τους να αποτελεί… κατόρθωμα.

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα