Διπλός βιασμός 15χρονης σε χωριό του Αγρινίου

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Αγρινίου στο άκουσμα του βιασμό της ανήλικης κοπέλας από δύο νεαρούς άνδρες σε χωριό του Αγρινίου κοντά στη λίμνη Τριχωνίδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του agriniovoice.gr, οι δύο άντρες πήγαν το νεαρό κορίτσι στο σπίτι του ενός και το βίασαν. Συγκεκριμένα, πριν μερικές ημέρες, οι νεαροί βρίσκονταν σε μαγαζί του χωριού μαζί με την κοπέλα και τον πατέρα της και έπιναν. Κάποια στιγμή οι νεαροί μαζί με την κοπέλα θέλησαν να φύγουν, ενώ ο πατέρας της να μείνει και να συνεχίσει τη διασκέδαση, έτσι προσφέρθηκαν να την πάνε στο σπίτι της.

Αντί όμως να το κάνουν, την μετέφεραν στο σπίτι του ενός, ο οποίος μάλιστα ήταν και παντρεμένος και η οικογένειά του έλειπε, και τη βίασαν.

Με βάση τις ίδιες κατηγορίες, το επόμενο πρωί ο πατέρας του παντρεμένου άνδρα πήγε να τον πάρει για δουλειά και εκείνος τσακώθηκε μαζί του με αποτέλεσμα να τον χτυπήσει στο κεφάλι και να χρειαστεί να του δοθούν οι πρώτες βοήθειες στο Νοσοκομείο Αγρινίου.

Οι δύο νέοι έχουν συλληφθεί για υπόθεση βιασμού και τη Δευτέρα θα δοθεί γενετικό υλικό προκειμένου να διαπιστώσει ο ιατροδικαστής τον βιασμό.

Αναμένεται η εκδίκαση της υπόθεσης.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα