«Βλέπει» Πόγκατετζ ο «Δικέφαλος του Βορρά»!

Την περίπτωση του Αυστριακού στόπερ, Εμάνουελ Πόγκατετζ εξετάζει η διοίκηση του ΠΑΟΚ, η οποία βρίσκεται σε αναζήτηση αξιόπιστων λύσεων για όλες τις θέσεις της ενδεκάδας.

Ο 31άχρονος ποδοσφαιριστής έμεινε ελεύθερος από τη Νυρεμβέργη και σε μία πρώτη επαφή που έγινε, διαπιστώθηκε η διάθεση συνεργασίας. Οι απαιτήσεις του Αυστριακού παίκτη δεν κρίνονται υπερβολικές και σίγουρα κυμαίνονται μέσα στο πλαίσιο που έχει θέσει η διοίκηση του ΠΑΟΚ, η οποία εφαρμόζει μία νέα οικονομική πολιτική

Ο δυναμικός αμυντικός έχει εμπειρίες από μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης και σημαντικές διοργανώσεις. Είναι 61 φορές διεθνής και έχει σημειώσει 2 τέρματα. Ξεκίνησε την καριέρα του στην Κέρντεν, το 2000, και το 2001 πήρε μεταγραφή στην Μπάγερ Λεβερκούζεν, στην οποία, αρχικά, αγωνίστηκε στη δεύτερη ομάδα. Το 2002 προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα και παραχωρήθηκε δανεικός στην ελβετική Ααράου. Το 2003 πήγε και πάλι δανεικός στην Γκράτσερ και το 2005 στην Σπαρτάκ Μόσχας. Την ίδια χρονιά πήρε μεταγραφή στην Αγγλία και συγκεκριμένα στη Μίντλεσμπρο, με τη φανέλα της οποίας έπαιξε σε 123 παιχνίδια!

Το 2010 επέστρεψε στη Γερμανία, για λογαριασμό του Ανόβερο και το 2012 μεταπήδησε στην Βόλφσμπουργκ. Τον Ιανουάριο του 2013 δόθηκε δανεικός στην Γουέστ Χαμ και το καλοκαίρι του 2013 μετακινήθηκε στη Νυρεμβέργη. Εδώ και λίγα 24άωρα είναι ελεύθερος και εξετάζει τις προτάσεις που έχει στη διάθεσή του.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα